Στις ΗΠΑ ο Νεοκλής Αβδάλας με τον αδερφό του Γιάννο κρατώντας την ελληνική σημαία!

Στις ΗΠΑ ο Νεοκλής Αβδάλας με τον αδερφό του Γιάννο κρατώντας την ελληνική σημαία!

Το νέο κεφάλαιο στη ζωή και στην καριέρα του, ξεκίνησε για τον Νεοκλή Αβδάλα που έφτασε στις ΗΠΑ για να πιάσει δουλειά με την ομάδα του πανεπιστημίου Βιρτζίνια Τεκ.

Ο ταλαντούχος Έλληνας μπασκετμπολίστας ταξίδεψε με την οικογένειά του και τον αδερφό του Γιάννο που παίζει στον ΓΑΣ Κομοτηνή, φωτογραφήθηκε με την ελληνική σημαία και πλέον θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα με όνειρο το επόμενο καλοκαίρι να γίνει draft και να μπει στο NBA, στην κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Το Βιρτζίνια Τεκ βρίσκεται στο Μπλάκσμπεργκ, μια μικρή πόλη 45 χιλιάδων κατοίκων βόρεια της Σάρλοτ, έχει ιδρυθεί το 1872 και το παρατσούκλι των ομάδων του είναι “Hokies”. Τη σεζόν 2025/26 ο Αβδάλας θα φορέσει το νούμερο 17, ενώ ο πρώτος αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 3 Νοεμβρίου με το Τσάρλεστον Σάουθερν.

thrakisports.gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό