Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, μεταφέρεται ο Κομοτηναίος στρατιωτικός που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, μεταφέρεται ο Κομοτηναίος στρατιωτικός που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μεταφέρθηκε χθες το πρωί ο στρατιωτικός (ΕΠ.ΟΠ) που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο τροχαίο που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ έπεσε πάνω στο τζιπ που επέβαινε ο ίδιος και ένας συνάδερφος του, μεταξύ των χωριών Αμόριο και Κισσάριο Σουφλίου.

Ο στρατιωτικός, Κομοτηναίος στην καταγωγή, υποβλήθηκε ως γνωστόν σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, έγινε ακρωτηριασμός στο κάτω μέρος του ποδιού του, αλλά επειδή έχει σοβαρά τραύματα στον θώρακα και στην σπονδυλική στήλη, αποφασίστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο συνάδερφος του ΟΒΑ (Οπλίτης Βραχείας Ανακατάταξης) τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και ήδη έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία, η οποία ερευνά τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Το ίδιο έγινε και με τον οδηγό του λεωφορείου, αλλά και με άλλους αυτόπτες μάρτυρες που ήταν στον παλιό δρόμο που συνδέει τα χωριά Αμόριο και Κισσάριο και είναι παράλληλος στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου.

Evros-News

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό