Στο Σουφλί περιόδευσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Στο Σουφλί περιόδευσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Στο Σουφλί περιόδευσε ο Διονύσης Κλάδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», συνοδευόμενος από το Χρήστο Κουγιουμτζή, υποψήφιο Δήμαρχο Σουφλίου και τη Μαίρη Μάρκου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο.

Στη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Έβρου, Πασχάλη Χριστοδούλου, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο μελισσοκόμοι από την καταστροφική πυρκαγιά,οι τεράστιες ζημιές σε κυψέλες, μελίσσια και υποδομές.

Ο Διονύσης Κλάδης εξέφρασε την πλήρη στήριξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα δίκαια αιτήματα των μελισσοκόμων και τη δέσμευση να συνεχίσουμε την πίεση προς την κυβέρνησηκαι την Περιφέρεια για άμεσα μέτρα, ειδικά για δωρεάν παροχήμελισσοτροφών και  πρωτεϊνών, για την επιβίωση των εναπομεινάντων μελισσών. Ενημέρωσε τον πρόεδρο για την ερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ στην βουλή και τόνισε την ανάγκη οι μελισσοκόμοι μαζί με τους υπόλοιπους πληγέντες αγροτοκτηνοτρόφους και συνολικά το λαό του Έβρου να παλέψουν οργανωμένα ενάντια στην πολιτική που θυσιάζει το φυσικό περιβάλλον, τις περιουσίες ακόμα και τις ζωές των ανθρώπων στο βωμό του κέρδους των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, γιατί κάθε μέρα που περνάει είναι κρίσιμη  για την επιβίωση των μελισσοκόμων και συνολικά της αγροτικής παραγωγής.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» πραγματοποίησε περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σουφλίου, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους, που πρόσφατα έδωσαν τη μάχη με τις φλόγες, στα όρια της εργασιακής και φυσικής εξάντλησης λόγω και της υποστελέχωσης της υπηρεσίας. Το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δεσμεύτηκε να συνεχίσει να μεταφέρει τις διεκδικήσεις των πυροσβεστών στο δημοτικό και το περιφερειακό συμβούλιο για τη στελέχωση της υπηρεσίας με μόνιμο προσωπικό, τις μαζικές προσλήψεις όλων των συμβασιούχων, την αντικατάσταση του παλιού και απαρχαιωμένου εξοπλισμού και των οχημάτων με νέα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό