Στους 24 οι υποψήφιοι για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την ΑΜ-Θ

Στους 24 οι υποψήφιοι για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την ΑΜ-Θ

Είκοσι τέσσερις είναι οι υποψήφιοι για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Από αυτούς -και λόγω του ότι θα πρέπει να ενισχυθεί η παρουσία των γυναικών στα όργανα- πέντε θα είναι γυναίκες και πέντε άνδρες.

Οι κάλπες που θα στηθούν θα είναι αρκετές σε αριθμό σε κάθε περιφερειακή ενότητα, με στόχο να καλυφθεί και η πιο απομακρυσμένη περιοχή και να έλθει ο κόσμος να ψηφίσει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την Κεντρική Επιτροπή, την προσεχή Κυριακή 15 Μάη. Σημειώνεται πως οι σταυροί για την Κεντρική Επιτροπή θα είναι μέχρι τρεις.

Μιλώντας στο περιφερειακό πρόγραμμα της ΕΡΤ ΑΜ-Θ, η Συντονίστρια της ΝΕ του κόμματος στην Ροδόπη, Αγγελική Κουγιουμτζόγλου, κάλεσε τους πολίτες, τους συνταξιούχους, τους νέους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους υγειονομικούς, τους επαγγελματίες να συμμετέχουν σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία, που θα είναι ηλεκτρονικός ο έλεγχος για τυχόν διπλοεγγραφές ή διπλοψηφίσματα. Θα μπορούν να ψηφίσουν τα εγγεγραμμένα μέλη, αλλά και όλοι όσοι θα εγγραφούν εκείνη την ώρα. «Η Κεντρική Επιτροπή θα είναι το ηχείο της κοινωνίας, μέσα από το οποίο θα μεταφέρονται οι ανάγκες της στον κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ, που πιστεύουμε πως θα είμαστε σε λίγο καιρό. Η δε εκλογή του προέδρου θα είναι από τη βάση και αυτό στέλνει από μόνο του τα μηνύματα στους αποδέκτες όλων των επιπέδων», τόνισε η κ. Κουγιουμτζόγλου.

Κληθείσα να σχολιάσει τις φήμες, που διακινούνται για κυβέρνηση των τριών κομμάτων, με πρωθυπουργό ευρείας αποδοχής, είπε ότι κάτι τέτοιο “ανήκει στη σφαίρα της αρρωστημένης φαντασίας κάποιων, που έχουν το σκοπό τους που διακινούν αυτά τα σενάρια. Ο ΣΥΡΙΖΑ με την δύναμη της κοινωνίας θέλει να αποτελέσει την προοδευτική κυβέρνηση και να φέρει την πραγματική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος”.

Υποψηφιότητες για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΘΡΑΚΗ

 1. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 2. ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
 3. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
 4. ΓΚΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 5. ΔΕΔΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
 6. ΔΙΑΚΟΥΜΗ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ
 7. ΚΑΛΕΣΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ)
 8. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 9. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 10. ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 11. ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
 12. ΣΙΤΖΑΚ ΕΜΙΝ ΚΙΑΜΗΛ
 13. ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
 14. ΤΖΑΜΠΑΖΗ ΜΑΡΙΑ
 15. ΤΡΑΙΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 16. ΤΣΕΛΕΠΗ ΑΝΝΕΤΑ
 17. ΤΣΙΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 18. ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ
 19. ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
 20. ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ)
 21. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 22. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
 23. ΧΟΥΡΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
 24. ΧΩΜΑΤΑ ΖΩΗ.

ERT Komotinis/BM

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό