Στροφή στις μικρές Αγγλίες και… Αυστραλία

Στροφή στις μικρές Αγγλίες και… Αυστραλία

Προτάσεις από την ομάδα του

koubanezos.gr

ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Απουσία των μεγάλων εθνικών πρωταθλημάτων, δικαιολογημένα το ενδιαφέρον μας στρέφεται στις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας. Στην Α’ Αγγλίας ή League One αν προτιμάτε, η Σέφιλντ Γουέντσντεϊ υποδέχεται την Τσέλτεναμ το Σάββατο στις 17:00. Η Σέφιλντ έχει ως στόχο την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου, αλλά δύο ισοπαλίες και μια ήττα στα τελευταία τέσσερα την «έριξαν» από την εξάδα. Τώρα όμως έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, αφού θα βρει απέναντί της μια Τσέλτεναμ χωρίς στόχους. Παρόλα αυτά, δε σημαίνει ότι θα αγωνιστεί με… κάτω τα όπλα. Όπως αποδεικνύουν τα πρόσφατα αποτελέσματα της έχει την ικανότητα να πάρει αποτέλεσμα. Σε αυτή την λογική πάνω θα στηρίξω την επιλογή του over 2,5. Οι γηπεδούχοι θα αναγκαστούν να βγουν μπροστά για τη νίκη, κάτι που θα δώσει την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να βρουν χώρους και να προκαλέσουν προβλήματα. Η Τσέλτεναμ άλλωστε είναι μια ομάδα του στυλ, όσο φάμε κι όσα βάλουμε. Η αναμέτρηση του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 2-2 και περιμένω κάπου εκεί και την τωρινή. Σε απόδοση κοντά στο 1.90 κυκλοφορεί το over 2,5 και φυσικά έχει αξία.

Την ίδια ώρα για την Β’ Αγγλίας, η Έξετερ υποδέχεται την Στιβενέιτζ. Οι γηπεδούχοι εδώ έχουν ως στόχο την απευθείας άνοδο και όχι απλά την είσοδο στα πλέι-οφ της κατηγορίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την σωτηρία, όντας μόλις μια θέση πάνω από την ζώνη. Είναι φανερό πως υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά υπάρχει και αρκετά μεγάλο κίνητρο σε αφμότερες πλευρές. Η Στιβενέιτζ ωστόσο, αποτελεί την χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας. Έχει μαζέψει 10 βαθμούς σε 18 εκτός έδρας εξορμήσεις, με μόλις μια νίκη. Επιπλέον, η παράδοση των τελευταίων ετών είναι υπέρ της Έξετερ, αφού σε  σύνολο 16 αναμετρήσεων στην έδρα της μετρά ρεκόρ 9-5-2, με την τελευταία νίκη της Στιβενέιτζ να σημειώνεται το 2006. Άσος λοιπόν, σε απόδοση 1.75!

Κλείσιμο του διημέρου με Αυστραλία, Μέλμπουρν Βίκτορι εναντίον Γουέστερν Σίδνεϊ. Στην έκτη θέση οι γηπεδούχοι, στην ένατη οι φιλοξενούμενοι, αλλά χωρίζονται μονάχα από τέσσερις βαθμούς. Αμφότερες με στόχο την παρουσία στην εξάδα. Αμυντικά δεν πείθουν σε καμία περίπτωση, ενώ η Μέλμπουρν έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στους πρωτοπόρους. Ενα αποτέλεσμα ωστόσο δεν μπορεί να αλλάξει ως διά μαγεία την εικόνα της. Επιλογή το αμφίτερμα του 1.75.

Διαβάστε καθημερινά προγνωστικά για ταμείο στο

ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΟΝΟ

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ              OVER 2,5                   1.90

ΜΟΝΟ

ΕΞΕΤΕΡ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ                                     1                                    1.75

ΜΟΝΟ

ΜΕΛ. ΒΙΚΤΟΡΙ – ΓΟΥΕΣ. ΣΙΔΝΕΙ                 G/G                             1.75

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό