Super League 2: Επέστρεψε στη δράση μετά από 7 μήνες ο Πεχλιβανόπουλος

Super League 2: Επέστρεψε στη δράση μετά από 7 μήνες ο Πεχλιβανόπουλος

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της φιλικής αναμέτρησης με τον ΑΟ Ξάνθη ήταν αναμφίβολα η επιστροφή του Γιάννη Πεχλιβανόπουλου στους αγωνιστικούς χώρους, έπειτα από μία δύσκολη περίοδο αρκετών μηνών.

Ήταν 11 Ιανουαρίου, όταν στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Θερμαϊκό ο «Πέχλι» τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ακολούθησε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια ένας μακρύς και απαιτητικός δρόμος αποκατάστασης.

Με υπομονή, επιμονή και καθημερινή δουλειά, ο Πεχλιβανόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα πλήρους αποκατάστασης στις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Θεραπευτικής Άσκησης και Αποκατάστασης του ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, έχοντας έναν και μοναδικό στόχο να επιστρέψει γερός στο γήπεδο και να φορέσει ξανά τη φανέλα του Πανθρακικού.

Έτσι πάτησε ξανά τον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνής, περνώντας ως αλλαγή στη φιλική αναμέτρηση με τον ΑΟ Ξάνθη και γνωρίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, που αναγνώρισε τη μεγάλη προσπάθεια που προηγήθηκε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό