
Super League 2: O Απόλλων Καλαμαριάς πήρε το ντέρμπι τίτλου από τον Πανθρακικό κάνοντας πάρτι με τον παθιασμένο κόσμο του !
Με το μυαλό στην γιορτή της Δευτέρας στην πλατεία Κομοτηνής και στον … Θοδωρή Φέρρη στο Βarbarella για την δική τους «φιέστα» μετά από αυτή του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο κακός Πανθρακικός ηττήθηκε με 2-0 από τους Ποντίους του Ζόραν Στοϊνοβιτς με τις δυο ομάδες να κλείνουν μια πετυχημένη σεζόν που θα τους βρει και τους δυο στην Β’ Εθνική.
Ο Πανθρακικός είχε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του και τον Κυριακό Παχούμη βασικό για πρώτη φορά, δεν μπήκε καλά με τον Απόλλωνα έχοντας και την υποστήριξη του κόσμου του να μπαίνει καλύτερα να χάνει ευκαιρίες με τους Αθανασιάδη, Μίσκου και Βασιλούδη και να κάνει στο 29΄ το 1-0 με τον Δημήτρη Γιουκούδη με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, φτάνοντας τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Πανθρακικός απείλησε μόνο στο στο 45΄ με ένα σουτ του Κυριάκου Παχούμη.
Στο β μέρος ο Αθανασιάδης στο 47′ απείλησε με τον Μαρκελιαν Μίσκου, με πλασέ μετά από πάσα του Γιουκούδη μέσα από την περιοχή στο 51′ έκανε το 2-0 σημειώνοντας το 15ο γκολ του. Ο Πανθρακικός προσπάθησε να μειώσει το σκορ με τον Χρήστο Παχούμη να έχει δυο καλές φάσεις.
Άνετο απόγευμα για τον Ημαθιωτη Ρηγόπουλο και τους βοηθούς Πολύκαρπο Ζουρνατζίδη (Ημαθία) και Δημήτρα Κοτανίδου (ΕΠΣ Δράμας) με τέταρτο τον Νίκο Σιουμπάρα από την Δράμας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Βοσνιάδης (15΄ Συλλέκτης, 64΄ Τρίγκατζης), Πάνος, Τσιμπούκας, Πιαστόπουλος, Ρίζος (57΄ Σαμλίδης), Παπατόλιος, Πατράλης, Μίσκου (64΄ Τσαγκαλίδης), Βασιλούδης, Γιουκούδης, Αθανασιάδης (57΄ Παπαδόπουλος).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Μπεδρελής): Μαρκετζιάνι, Σαπνάρας, Γιανναράκης (76΄ Παπαδημητρίου), Γκανσιέρ (64΄ Κωσταρέλης), Βασίλι (76΄ Σπυριδωνίδης), Αναστασόπουλος, Στοΐνοβιτς (3΄ λ.τ. Χρ. Παχούμης), Ρούτσης (64΄ Τσελεμπάκης), Κ. Παχούμης, Τουρατζίδης, Σαραντίδης.
Kostas Karagiannis
