Survivor 5 (07/05): Η παραγωγή κάνει την ανατροπή, και αλλάζει το παιχνίδι – Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Survivor 5 (07/05): Η παραγωγή κάνει την ανατροπή, και αλλάζει το παιχνίδι – Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Κλείσαμε την Τετάρτη με το έπαθλο φαγητού, αλλά και μια ακόμα αποχώρηση. Αλλά το Σάββατο επιστρέφουμε με μια επαθλάρα που σίγουρα δεν αφήνει αδιάφορες τις ομάδες. Έχουμε και μια περίεργη διαρροή για νέα δεδομένα, και πάμε να τα δούμε όλα. Για να είμαστε μέσα, αλλά και μπροστά από τις εξελίξεις.

Αέρας ενότητας στους Μπλε. Λέτε να το συνεχίσουν; Τελικά όχι όπως είδαμε στο αγώνισμα επάθλου.

Οι Μπλε είχαν αρκετές “όμορφες” στιγμές και έχασαν ταχίνι και zip line. Στην συνέχεια της ημέρας έχασαν την Σοφιάνα, αλλά κράτησαν Τάκη και Εμμανουήλ. Πάνε δυναταααααα!!!

Οι κόκκινοι αφού έφαγαν το δυναμωτικό τους ταχίνι, το επόμενο πρωί διασκέδασαν και ξέφυγαν για λίγο από την καλύβα τους.

Ο Λοχαγός της ομάδας ή Τσακατσούκας είχε το θεματάκι του. Φόβος να πούμε;

Δεν είναι μόνο αγωνιστικό το θέμα με τους Μπλε. Αλλά είναι και ψυχολογία. Δεν μπορούν να αγωνιστούν σαν ομάδα και αυτό τους στοιχίζει. Το πλήρωσαν αρκετά στους τελευταίους αγώνες και θα συνεχίσουν να το πληρώνουν, αν δεν βρουν λύση. Εύκολο; όχι φυσικά, αλλά μπορούν.

Ξεχώρισε ο τσακωμός που πήγε να εξελιχθεί σε μεγάλη κόντρα μεταξύ Βρισηίδας και Σπύρου. Τελικά τα βρήκαν, αλλά ο Εμμανουήλ πέταξε την σπόντα του, ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Η αλήθεια είναι ότι έχουν έρθει κοντά, αλλά όχι τόσο κοντά για να μιλάμε για ερωτικό ζευγαράκι.

 

Η δικιά του κόντρα με την Βρισηίδα κρατάει καλά.

Αλλά πολύ βαρύ το κλίμα εναντίον του Άρη και του Τάλα. Αν εξαιρέσουμε την Ναυσικά που τους υποστηρίζει σθεναρά, οι υπόλοιποι είδαν πολύ αρνητικά την κίνηση τους να χρησιμοποιήσουν κινητό και να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους.

 

Που βρίσκονται οι ομάδες;

Αρχικά καλά να είναι τα παιδιά δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών στους παίκτες, πέρα από τα συνηθισμένα που κουβαλάνε μαζί τους.

Οι κόκκινοι το έχουμε ξαναπεί. Είναι πολύ τυχεροί που οι αντίπαλοι τους είναι σε χοντρό εσωτερικό πρόβλημα, και τα δικά τους προβλήματα τα έχουν αφήσει προς το παρόν. Αγωνιστικά ο Απόστολος είναι αγωνιστική τρύπα για την ομάδα, και η Ναυσικά από κοντά. Δεν είναι αυτό που περίμεναν πολλοί ο Κατσαούνης με τις αγωνιστικές επιδόσεις του. Σε περίεργη κατάσταση η Ασημίνα. Αξιόπιστες λύσεις Στάθης και Σταυρούλα, και από κοντά ο καλός Νίκος Γιάννης.

Στους Μπλε πολλά πολλά προβλήματα. Δεν θα αναφερθούμε στα προβλήματα σχέσεων που υπάρχουν αναμεσά στους παίχτες. Αγωνιστικά βλέπουμε ένα Εμμανουήλ που έχει μια καλή και 4-5 κακές ημέρες, ένα Τάκη πολύ πεσμένο, μέτριο Μαρτίκα και Βρησιήδα, το παλέυει καλά η Θωμαίς, και οι πιο αξιόπιστες λύσεις είναι Άρης και Τάλα. Χρειάζεται άμεσα να φύγει τουλάχιστον ο Εμμανουήλ, καθαρά και μόνο για αγωνιστικούς λόγους.

 

Νέα καριέρα ο Εμμανουήλ. Το έριξε στην χειρομαντεία.

Ανάρπαστος γίνεται στο νησί. όλοι τρέχουν να μάθουν την μοίρα τους. Αγωνιστικά μπορεί να μην διακρίνεται, αλλά έχει κρυφές χάρες, και τις βγάζει σιγά σιγά προς τα έξω. Πρώτα ο ρεπόρτερ του νησιού, και τώρα βρίσκει την μοίρα και το ριζικό των συμπαιχτών του.

Έπιασε το χέρι της Ασημίνας να της πει το μέλλον ο Εμμανουήλ

Έπαθλο φαγητού

Σε δύο ημέρες θα έχουμε αγώνα επάθλου φαγητού. Δεν θα είναι μόνο το φαγητό, αλλά θα συνοδεύεται από κάτι δυνατό λένε οι πρώτες πληροφορίες από το νησί. Άρα το κίνητρο υπάρχει στο μέγιστο επίπεδο.

Οι Κόκκινοι έρχονται ήρεμοι και γεμάτοι από φαγητό, αλλά και την εμπειρία τους με το zipline. Από την άλλη οι Μπλε χωρίς το πρόβλημα Μαρτίκα με Βρισηίδα που λύθηκε, αλλά με τα αλλα να παραμένουν.

Έτσι όπως είναι τα δεδομένα οι κόκκινοι δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση. Φυσικά ακολουθούν και οι ασυλίες, και μήπως μαζευτούν πολλές ήττες για τους Μπλε;

Πολύ σύντομα θα έχουμε τις πληροφορίες μας από το νησί για να μάθουμε τα τελευταία νέα, και θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για τον νικητή του Σαββάτου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό