Survivor 5 : Αγώνας επάθλου – Ποια ομάδα πετάει για Μαϊάμι; Μπλε ή Κόκκινη;

Survivor 5 : Αγώνας επάθλου – Ποια ομάδα πετάει για Μαϊάμι; Μπλε ή Κόκκινη;

Το Survivor συνεχίζει δυνατά μετά τις ημέρες του Πάσχα. Την Δευτέρα του Πάσχα επανέρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα τρελό έπαθλο δια χειρός Ατζούν.

Η εβδομάδα που έκλεισε κουτσουρεμένη την Μεγάλη Τρίτη όπου είχαμε μια ακόμα αποχώρηση στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Μια τετράδα που ήταν η ποιο αμφίρροπη για την φετινή χρονιά. Το λογαριασμό τελικά τον πλήρωσε η Τζο. Μπορεί να ήταν συμπαθής στο κοινό, αλλά τελικά όχι τόσο ώστε να παραμείνει.

Αγωνιστικά πλήγμα για την κόκκινη ομάδα η αποχώρηση της Τζο, και θα αναγκαστούν την επόμενη εβδομάδα να παίζουν με δύο γυναίκες αφού η Ασημίνα είναι εκτός. Σε καλύτερη μοίρα η Μπλε, αλλά με τα εσωτερικά τους ποιος ξέρει πως θα παρουσιαστούν.

 

Τα παρεάκια και οι κλίκες

Ο μεγάλος τσακωμός μεταξύ Άρη και Τάκη και οι κλίκες που δημιουργήθηκαν, έκαναν την συμβίωση τους πολύ δύσκολη.

Οι Μπλε σε μεγάλη αναταραχή μετά τα τελευταία επεισόδια που όλοι είδαμε, και έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Δυο κλίκες πλέον η ομάδα.

Καραγκούνιας, Μαρτίκας, Εμμανουήλ, Βρισηίδα και Στέλλα. Από την άλλη Σοιλέδης, Τάλα, Μαίη, και Σοφιάνα.

Η ομάδα που βγήκε απέναντι στον Σοιλέδη έχει τα κουκιά και στις επόμενες ψηφοφορίες θα έχουν το πάνω χέρι. Η άλλη πλευρά μπορεί να ελπίζει στην ατομική ασυλία.

Αν και η παρέα του Άρη είναι ποιο μαζεμένη, ενώ αντίθετα η άλλη πλευρά είναι πολύ εύθραυστες οι ισορροπίες, όταν συνυπάρχουν Καραγκούνιας και Εμμανουήλ.

Αλλά μην νομίζετε ότι η Κόκκινη ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Φούσκα έτοιμη να σκάσει.

Ναυσικά, Αποστολος, Στάθης , Κατσαούνης κάπου στην μέση πλέον η Σταυρούλα και Ασημίνα με Νίκο Γιάννη. Εδώ ξεκάθαρα τα πράγματα. Η Ναυσικά έχει το πάνω χέρι.

Εβδομάδα Ατζούν και μεγάλα έπαθλα

Ο Γιώργος Λιανός για επαγγελματικούς λόγους αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, και θα επιστρέψει σε μια εβδομάδα. Στην θέση του ο αγαπητός Ατζούν που οι παίχτες τον περιμένουν πως και πως.

Λογικό αφού η παρουσία του στους αγώνες συνδυάζεται με τα μεγάλα έπαθλα που δίνει στους αγώνες.

Πριν τον αγώνα θα δούμε να γίνεται προσπάθεια να τα βρουν ορισμένοι παίχτες μεταξύ τους. Πόσο εύκολο θα είναι μετά από όσα έγιναν;

Ο Ατζούν παρουσιάζεται στους παίχτες, και τους ανακοινώνει το μεγάλο δώρο. Οι νικητές θα πάνε Μαϊάμι.

Το ιδιωτικό αεροπλάνο του Τούρκου παραγωγού περιμένει τους νικητές για να τους πάρει μαζί με τον Ατζούν για διασκέδαση στο Μαϊάμι.

Ας θυμηθούμε τι είχε γίνει πέρσι:

Λογικό είναι να πέσουν κορμιά.

Κατά την διάρκεια του αγώνα θα δούμε τον Εμμανουήλ να τραυματίζεται, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι της πλάκας όπως τις άλλες φορές.

Που βρίσκονται οι παικταράδες του νησιού…και οι υπόλοιποι !

Αγώνας επάθλου

Οι μπλε έρχονται άνω κάτω, αλλά αγωνιστικά δεν έχουν προβλήματα. Θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και ειδικά με τέτοιο έπαθλο.

Από την άλλη πλευρά οι Κόκκινοι έχασαν την Τζο που ήταν μια πολύ αξιόπιστη παίχτρια, και δεν θα έχουν στην διάθεση τους την Ασημίνα.

Ο στίβος μάχης δείχνει να είναι ο δυσκολότερος μέχρι στιγμής και χρειάζεται μεγάλη ταχύτητα αλλά και δύναμη.

Η αρχική μας εκτίμηση είναι ότι στο Μαϊάμι θα ταξιδέψουν οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ.

Φυσικά όπως πάντα θα ανέβει και το οριστικό μας για 100% σιγουριά.

Sports365

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό