Survivor: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση!

Survivor: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση!

Τρεις είναι οι υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Μία εβδομάδα που βρίσκει τους κόκκινους αποδυναμωμένους, στη σέντρα και στην ουσία να μην είναι ομάδα. Ακόμα τουλάχιστον. Ίσως μια αποχώρηση να τους βοηθήσει. Ποιος είναι το φαβορί να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Οι ασυλίες πήγαν στην μπλε ομάδα, αμφότερες, μιας και κέρδισαν και την 2η ασυλία. Το αναφέραμε και την προηγούμενη φορά. Οι νέες ομάδες δείχνουν να μην είναι ισοδύναμες. Πολλές φορές συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στην αρχή οι ομάδες μοιάζουν άνισες και στην πορεία αυτό αλλάζει. Απλώς αυτή τη στιγμή δεν διαφαίνεται πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Όλα τα Survivor spoiler έχουν ανέβει έγκαιρα στο Sportime. Δεν είναι μόνο οι ασυλίες, είναι και η ατομική ασυλία και πως ψηφίζει κάθε παίκτης γενικότερα. Αυτή η ανάρτηση όμως έχει να κάνει με τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Να το πω για μία ακόμα φορά. Η ανάλυση που κάνουμε εδώ είναι εντελώς υποκειμενική. Πρόβλεψη, όχι κάποια πληροφορία. Η μόνο πληροφορία έχει να κάνει από τις προηγούμενες ψηφοφορίες, αν κάποιοι υποψήφιοι έχουν τεθεί ξανά στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Αν και μην ξεχνιόμαστε. Θα έχουμε από νωρίς και το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της Πέμπτης πλέον. Από πολύ νωρίς το βράδυ θα έχετε εικόνα για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας. Αυτό πλέον έχει πάει στο επεισόδιο της Πέμπτης. Κι έτσι θα μείνει η κατάσταση όπως όλα δείχνουν μέχρι το τέλος του Survivor, όπως όλα δείχνουν.

Οι υποψήφιοι και η δυναμική τους

Αρχικά την πρώτη μέρα, η κόκκινη ομάδα έβγαλε στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο λόγος που το έκανε ήταν για να έχει χρόνο ο Professor να πείσει τον κόσμο να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι. Διότι, στόχος, όλων των παικτών είναι να φύγει Τάκης Καραγκούνιας! Ουδείς δεν τον θέλει! Όλοι είναι εναντίον του Τάκη στην παραλία!

Ο Τάκης Καραγκύνιας θα είναι επίσης στον τάκο. Η Στέλλα Ανδρειάδου που κέρδισε την ατομική ασυλία θα τον υποδείξει. Τρίτος υποψήφιος είναι ο Στάθης Σχίζας. Πρώτη φορά είναι η αλήθεια που θα βρεθεί στην διάθεση του κοινού. Με άλλα λόγια, τρεις άνδρες είναι στον τάκο για αυτή την εβδομάδα. Από τη στιγμή που οι κόκκινοι έχασαν και τις δύο ασυλίες, ήταν δεδομένο πως τρεις από τους τέσσερις άνδρες της ομάδας θα είναι υποψήφιοι. Ο Τάλα τη γλίτωσε από αυτή τη διαδικασία.

Στο συμβούλιο των κόκκινων βέβαια και πάλι έγινε ένας μικρός χαμός. Συμβούλιο με Τάκη χωρίς χαμό δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς. Αυτό έγινε και τώρα, με τον μισθοφόρο να είναι πραγματικά μια κούραση, μια πηγή έντασης και νεύρων.

Σε ότι έχει να κάνει με τη δυναμική των υποψηφίων; Από όλα έχει ο μπαχτσές. Οι Σπύρος Μαρτικας και Τάκης Καραγκούνιας έχουν επιβιώσει πολλές φορές της διαδικασίας αποχώρησης. Πάντα αυτό κάτι δείχνει. Από την άλλη, δυναμική έχουν και οι πρωτάρηδες. Συνήθως ο κόσμος δίνει μια ευκαιρία. Τον Στάθη Σχίζα δεν τον έχουμε «μετρήσει» ακόμα ωστόσο.

Οι ψηφοφορίες μας

Μην ξεχνάμε και τις δικές μας ψηφοφορίες. Αυτές που βγάζουν πάντα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Ειδικά με τόσους πολλούς καλούς παίκτες. Σε πολύ λίγο θα είναι πάνω.

Στο Sportime έχετε τη δυνατότητα βέβαια να ψηφίσετε ποιον παίκτη θέλετε να αποχωρήσει από το παιχνίδι – Ψηφίστε ΕΔΩ; Διότι, αυτή η ψηφοφορία μας δίνει πάντα μια άλλη νότα, την τάση των haters.

Νούμερο ένα παίκτης σε haters πρέπει να είναι ο Άρης Σοϊλέδης!

Στο Mediatime δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε με θετικό τρόπος. Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης – ψηφίζετε ΕΔΩ; Έχετε χρόνο σχεδόν μέχρι την ψηφοφορία.

Survivor spoiler αποχώρηση 19/5: Ποιος θα αποχωρήσει;

Τα προγνωστικά είναι περιττά. Πολλές είναι οι φορές που όλα έχουν παίξει. Σαν Γεωργία, δεν θα το κρύψω, ευχή μου είναι να αποχωρήσει ο Τάκης Καραγκούνιας. Πολλή μίρλα ρε παιδάκι μου. Δεν λέω. Πολύ να έχει και κάπου το δίκιο του, αλλά ο τρόπος του τον κάνει να το χάνει. Πέρα από το τι θέλουμε όμως, ο Τάκης είναι όντως το φαβορί για να αποτελέσει παρελθόν! Διότι, από τους τρεις παίκτες που είναι στον τάκο, για πρώτη φορά είναι και ο πιο αδύναμος αγωνιστικά. Με άλλα λόγια, ο Τάκης έχει επιβιώσει σε αρκετές ψηφοφορίες αλλά κούρασε.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένα όνομα μια ιστορία. Οκτώ φορές τον έχει κρατήσει εντός παιχνιδιού ο κόσμος. Τι ψυχή έχει ακόμα μία; Ειδικά τώρα με το ειδύλλιο που έχε αναπτύξει με την βρισηίδα μάλλον είναι το μεγάλο φαβορί για να μείνει. Παρότι, και θα το λέω πάντα αυτό, οι πολλές είναι ο φορές που έρχεται και η φθορά από τις συνεχόμενες υποψηφιότητες.

Ο Στάθης Σχίζας αποτελεί ένα ερωτηματικό. Ο νεαρός επιχειρηματίας δεν έχει τεθεί ως τώρα στην διάθεση του κοινού. Εκτίμησή μας είναι πως μία ψηφοφορία θα την αντέξει και θα επιβιώσει. Μεγάλο φαβορί αποχώρησης, λοιπόν, ο Τάκης Καραγκούνιας.

sportime.gr

Σχόλια για όσα έγιναν στο συμβούλιο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό