Survivor: Νοκ – άουτ ο Στάθης!

Survivor: Νοκ – άουτ ο Στάθης!

Στάθης ή Σταυρούλα δεν πάνε Γαλάτσι! Όλα κύλησαν φυσιολογικά αυτή τη φορά. Το Survivor είχε αποκτήσει τα δικά του παρεάκια το τελευταίο διάστημα και με βάση αυτά κινήθηκε το πράγμα στις ψηφοφορίες. Δύο συμβούλια, δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι στη διάθεσή μας. Ποιος είναι φαβορί να αποχωρήσει;

Τις προηγούμενες φορές κάθε παρέα είχε τρεις παίκτες. Αυτός ήταν ο λόγος που είχαμε άλλωστε και δύο ισοψηφίες για τον παίκτη που βγήκε σε κάθε ένα. Η συνέχεια ήταν διαφορετική. Φανερά διαφορετική. Ο Νίκος Γιάννης αποχώρησε, το ένα παρεάκι έμεινε λειψό και κάπως έτσι Σταυρούλα και Στάθης έμειναν αμανάτι. Με άλλα λόγια, θα τους έσωνε μόνο το να κερδίσουν μία ατομική ασυλία. Αυτό δεν συνέβη. Ο Άρης Σοϊλέδης πήρε την 1η κι αυτός ο παίκτης πήρε την 2η ατομική ασυλία.

Από τη στιγμή που Στάθης και Σταυρούλα δεν κέρδισαν ατομική ασυλία ήταν αναμενόμενο και φυσιολογικό να βρεθούν στον τάκο. Και βρέθηκαν. Οι δυο τους έκαναν λάθος. Διότι, επένδυσε στην αριθμητική πλειοψηφία και στο ρεύμα του Σπύρου Μαρτίκα. Αρχικά, αυτό φάνηκε πως τους δικαιώνει. Διότι, ο Τάλα αποχώρησε και είχαν πλειοψηφία. Τελικά, ο Σπύρος Μαρτίκας ήρθε η ώρα να φύγει και αμέσως μετά τον ακολούθησε ο Νίκος Γιάννης.

Αμφότεροι οι παίκτες έχουν τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Με άλλα λόγια, μια εικόνα έχουμε για το ποια είναι η δυναμική τους. Παρότι, ούτε ο Στάθης Σχίζας, ούτε η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχουν βγει πάρα πολλές φορές στον τάκο. Ένα δείγμα υπάρχει στη διάθεσή μας, ωστόσο.

Να θυμίσουμε και κάτι άλλο: Δεν είναι spoiler η συγκεκριμένη ανάρτηση. Είναι καθαρά αίσθηση και τι καταλαβαίνουμε από όσα διαβάζουμε στα groups των φίλων του Survivor. Την αποχώρηση θα την ακούσουμε στο επεισόδιο της Κυριακής. Φυσικά, πρωί πρωί θα έχουμε το Survivor spoiler για τον παίκτη που αποχωρεί.

Οι ψηφοφορίες μας

Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που έχουμε μόλις δύο υποψηφίους προς αποχώρηση. Αυτό κάνει τις ψηφοφορίες περισσότερο να παίζουν με τις λέξεις. Παίζει ρόλο αυτό. Το έχουμε δει στο παρελθόν. Η παραμονή του Σπύρο Μαρτίκα ήταν τέτοια, για παράδειγμα. Είχε περάσει από δυάδα. Ωστόσο, δεν θα αλλάξουμε συνήθειες.

Στο Sportime έχετε τη δυνατότητα βέβαια να ψηφίσετε ποιον παίκτη θέλετε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ.

Το Mediatime δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε με θετικό τρόπο. Ακριβώς όπως στο κανονικό παιχνίδι. ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ. Έχετε χρόνο σχεδόν μέχρι την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Οι υποψήφιοι και η δυναμική τους

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει αποδείξει πως ξέρει πώς να επιβιώνει από ψηφοφορίες. Η αθλήτρια του στίβου έχει τον τρόπο της και αρκετό κόσμο έξω που την στηρίζει. Οι γυναίκες, μάλιστα, τη δεδομένη στιγμή έχουν πέραση σε σχέση με τους άνδρες του παιχνιδιού. Δύο γυναίκες άλλωστε είναι ήδη στο Γαλάτσι. Μαίη και Ασημίνα. Ο άλλος που είναι ήδη Γαλάτσι και πάει για τη νίκη είναι ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Στάθης Σχίζας βγήκε την πρώτη φορά υποψήφιος και πήρε τεράστια στήριξη. Η επόμενη όμως δεν ήταν καλή. Στο τσακ γλίτωσε. Καλός αγωνιστικά παίκτης, καλός χαρακτήρας επίσης, ωστόσο δεν έχει κάνει τρομερό γκελ. Ενδεχομένως επειδή δεν έχει πρωταγωνιστήσει και σε κάποια ίντριγκα. Εύκολος αντίπαλος δεν είναι πάντως.

Survivor spoiler αποχώρηση 1/7: Ποιος θα αποχωρήσει;

Λίγο πολύ έχετε πιάσει το νόημα. Με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει το προβάδισμα για να παραμείνει στο παιχνίδι. Ο Στάθης Σχίζας, με βάση τις προηγούμενες ψηφοφορίες, είναι πιο πίσω. Βέβαια, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει.

Ο Στάθης Σχίζας είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει από το Survivor. Αυτό δεν αλλάζει. Πως μπορεί να γίνει η ανατροπή; Είναι ψηφοφορία ανάμεσα σε δύο. Η Σταυρούλα έχει προκαλέσει περισσότερο. Με άλλα λόγια, είναι παίκτρια που έχει haters. Διότι, όταν είναι πολλοί οι παίκτες οι ψήφοι θα πάνε δεξιά αριστερά. Τώρα, όσοι δεν την συμπαθούν έχουν να πάνε συντεταγμένα σε ένα όνομα. Αυτό του Στάθη…

 

Ποιον θα στηρίξει ο Σπύρος Μαρτίκας;

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό