Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Δ/ντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνου Μπαντίκου

Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Δ/ντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνου Μπαντίκου

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και ο Περιφερειακός Διευθυντής Κωνσταντίνος Μπαντίκος, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων,  εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχατε και, ιδιαιτέρως, σε όσους πέτυχατε την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μετά από ένα χρονικό διάστημα, από τον Μάρτιο του 2020 και όλο το σχολικό έτος 2020-2021, που η πανδημία του κορωνοϊού δυσχέρανε ουσιωδώς την εκπαιδευτική διαδικασία, οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε ήταν αυξημένες και χρειάστηκε όλοι – υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί και γονείς – να συμβάλουμε στην ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων, ανταποκρινόμενοι με υπευθυνότητα και σύνεση.  Ωστόσο, όλοι βγήκατε νικητές, έχοντας αποκομίσει εμπειρίες που, σε κάθε περίπτωση, θα σας φανούν χρήσιμες στην πορεία της ζωής σας.

Πολλοί έπαινοι αξίζουν σε όλες και όλους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, για την προσπάθεια που καταβάλατε και τον αγώνα που δώσατε.

 Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό