Συγχώνευση Ακαδημιών και συνεργασία ομάδων

Συγχώνευση Ακαδημιών και συνεργασία ομάδων

Τα τελευταία χρόνια το εγχείρημα συνεργασίας από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου Θράκες και την γυναικεία ομάδα «Ροδόπη 87» αλλά και η συνεργασία Θράκες με την ομάδα Ορφέας Στρύμης, κρίνονται πετυχημένες.

Έτσι τα ΔΣ των συλλόγων, σε πρώτη φάση, αποφάσισαν η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί υπό την διοικητική – εμπορική καθοδήγηση των παραγόντων της Ροδόπης 87 με στόχο την δημιουργία μιας ακόμα πιο δυναμικής ακαδημίας με νέα προγράμματα βελτίωσης έτσι ώστε οι νεαροί ποδοσφαιριστές και οι νεαρές ποδοσφαιρίστριες να έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να εξελιχθούν.

Οι πρωτοποριακές αθλητικές εγκαταστάσεις (πλαστικά γήπεδα – γήπεδα χόρτου – κλειστό γήπεδο (μπαλόνι), γυμναστήριο αλλά και το εξαιρετικά καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο προπονητών είναι τα πρώτα εφόδια που προσφέρονται από τις ακαδημίες στους νεαρούς/ές ποδοσφαιριστές.

Η ακαδημία θα συνεχίσει να συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών αλλά και θα συμμετέχει στα γειτονικά εσωτερικά και εξωτερικά τουρνουά που προγραμματίζονται όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Οι ομάδες θα παραμείνουν ως έχουν με την Ροδόπη 87 να συμμετέχει στην Β΄ Εθνική, τον Ορφέα Στρύμης να συμμετέχει στην Α΄ ΕΠΣ Θράκης, δεν αποκλείεται όμως και η συμμετοχή στην Β’ ΕΠΣ Θράκης με ομάδα από Κ-14 και Κ-16 των ακαδημιών.

Το τεχνικό επιτελείο και πετυχημένο παραμένει ως έχει : Σάκης Σκουλής, Πέτρος Δημόπουλος, Γιώργος Κοιλάδης, Βίκη Περιβολοπούλου και Κυριάκος Χριστοδουλάκης. Ενώ στην διοικητική υποστήριξη παραμένει ο Νίκος Βασιλειάδης που τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Ροδόπη μας….

Από τις πρώτες κινήσεις του νέου διοικητικού σχήματος ήταν προσφορές για μικρούς και μεγαλύτερους νέους και νέες που θέλουν να δοκιμάσουν το ποδόσφαιρο η δωρεάν προπονήσεις μέχρι το πέρας της σεζόν όπως επίσης και η κάτωθι προσφορά για την εγγραφή από την νέα περίοδο :

«Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ,από εδώ και έπειτα, η ακαδημία μας θέλοντας να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό και να ευχαριστήσουμε τα μέλη της ακαδημίας μας θα ισχύουν τα εξής:

  • Φέρνοντας ένα καινούργιο μέλος στην ακαδημία μας για εγγραφή, το μέλος που τον πρότεινε ,θα έχει ένα μήνα δώρο!!!
  • Στην αίτηση εγγραφής του νέου μέλους , εκεί που γράφει που μάθατε για εμάς, τα καινούργια μέλη θα πρέπει να συμπληρώσουν το όνομα του μέλους από το οποίο προτάθηκε”.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό