ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ για τον ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ από την Ν.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ του ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑΣΟΚ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ για τον ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ από την Ν.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ του ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑΣΟΚ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής νομού Ροδόπης στο πλαίσιο πανελλήνιας κινητοποίησης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για αλληλεγγύη στον δοκιμαζόμενο από τον πόλεμο ουκρανικό λαό, υλοποιεί δράση για την ενίσχυση του με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Στο πλαίσιο αυτό, αντιπροσωπεία της Ν.Ε. αποτελούμενη από τους Γιώργο Μανανά, Κρίνα Μενεσελίδου, Φώτη Πολίτη και Δάμωνα Δαμιανό μετά από προσφορά χρημάτων των μελών στην Ροδόπη, συγκέντρωσε και ετοίμασε την ανθρωπιστική βοήθεια η οποία θα παραδοθεί αύριο στις 11 το πρωί στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής, όπου γίνεται η συλλογή των ειδών προς αποστολή στην Ουκρανία με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής.

Να σημειωθεί ότι κατόπιν επικοινωνίας του γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, με τον πρέσβη της Ουκρανίας στην Αθήνα, Sergii Shutenko, υπογραμμίστηκε ότι η παροχή ιατροφαρμακευτικής βοήθειας στον ουκρανικό λαό είναι μείζονα προτεραιότητα. Ο Ουκρανός πρέσβης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αλληλεγγύη, που επιδεικνύουν οι Έλληνες πολίτες και επέστησε την προσοχή στην ανακούφιση των προσφύγων από την πατρίδα του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό