Συγκλονίζει η μητέρα της μικρής με μυϊκή ατροφία για την κίνηση του τραγουδιστή Αργυρού….

Συγκλονίζει η μητέρα της μικρής με μυϊκή ατροφία για την κίνηση του τραγουδιστή Αργυρού….

O ταλαντούχος καλλιτέχνης τραγούδησε αγκαλιά με την 9χρονη Ειρήνη που πάσχει από σπάνια πάθηση και  συγκίνησε 

Για ένα πραγματικά παιδί γενναίο τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης το βράδυ του Σαββάτου (6/8) εμφανίστηκε στο χώρο της Λουτροπόλης, στα Λουτρά Πόζαρ.

Μεταξύ των χιλιάδων θεατών που βρίσκονταν εκεί ήταν και η 9χρονη Ειρήνη – Χρυσοβαλάντω μαζί με τους γονείς της και τον δίδυμο αδερφό της.

Ο τραγουδιστής ενημερώθηκε ότι η μικρή πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και θέλησε να της αφιερώσει το τραγούδι του «παιδί γενναίο».

Ο πατέρας της την ανέβασε στην σκηνή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός την πήρε αγκαλιά και τραγούδησαν το κομμάτι όλοι μαζί μέχρι το τέλος.

Η μητέρα της Ειρήνης, κα Μαρία Σάκη Δαλή, το πρωί της Τρίτης (9/8) μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και αναφέρθηκε στη σπάνια πάθηση της κόρης της.

Παράλληλα, περιέγραψε πώς βρέθηκαν οικογενειακώς στη συναυλία και στο πώς έζησε η μικρή τη στιγμή.

«Είναι δύσκολη περίπτωση η δικιά μας. Έχει νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, είναι ο πιο δύσκολος Τύπος με προσδόκιμο ζωής τα δύο έτη. Ευτυχώς που υπάρχει θεραπεία παγκοσμίως που γίνεται ενδορραχιαία κάθε τέσσερις μήνες στο χειρουργείο κι αυτό βοηθάει τη μικρή να ζήσει. Έτσι έχουμε φτάσει ως εδώ που είναι 9 ετών», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον βλέπει και τον ακούει, και επειδή εδώ κι έναν μήνα περάσαμε δύσκολα και θέλαμε να της δώσουμε λίγη χαρά. Δεν ξέραμε πώς θα γίνει όλο αυτό γιατί και τα οικονομικά μας είναι δύσκολα. Βρέθηκε ένας φίλος του συζύγου μου που μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι είμαστε ελεύθεροι να πάμε. Ήταν τελείως τυχαίο όλο αυτό, δεν γνώριζε τίποτα ο άνθρωπος. Ο μπαμπάς της την πήρε και ανέβηκαν στη σκηνή. Οι αντιδράσεις ήταν καταπληκτικές».

«Η Ειρήνη δεν μιλάει παρά μόνο στον αδελφό της. Έτσι όταν έφυγαν από τη συναυλία, τη ρώτησε αν ήθελε να φύγουν κι εκείνη απάντησε όχι. “Ήθελες κι άλλη αγκαλιά από τον Κωνσταντίνο;” και απάντησε ναι. Ήταν τέτοια η χαρά της. Ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

Πηγή: in.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό