Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας με τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς Δράμας και τους Διευθυντές της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας με τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς Δράμας και τους Διευθυντές της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ, την Πέμπτη 13  και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, συνάντησε διαδοχικά, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο Δράμας, τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς Δράμας Αντισυνταγματάρχη Δημοσθένη Τσαπράζη, μαζί με τον Διοικητή της Ε ΄ Μοίρας Καταδρομών Αντισυνταγματάρχη Ηρακλή Κοσκερίδη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας ΔράμαςΑστυνομικό Διευθυντή Αθανάσιο Σέρτη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Αντώνιο Καπελλάκη και τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν.Δράμας Πύραρχο Παναγιώτη Τιάγκο, μαζί με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Δράμας Αντιπύραρχο Δανιήλ Στούπα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαεμμανουήλ υπογράμμισε την κοινωνική συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, προς όφελος των πολιτών και της πατρίδας.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία της Αντιπεριφέρειας Δράμας με τη Διοίκηση Φρουράς Δράμας, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ακολούθησε μία εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την περαιτέρω βελτίωση και εμβάθυνση του συντονισμού της Αντιπεριφέρειας με τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας σε επίπεδο Νομού.

Διερευνήθηκαν περαιτέρω τρόποι συνεργασίας, ιδιαίτερα, στον τομέα της πολιτικής προστασίας, όσον αφορά την πρόληψη και αντιμετώπισης επικίνδυνων φυσικών και άλλων φαινομένων, για θέματα προστασίας και ασφάλειας του πολίτη, για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τη μετάδοση του κορωνοϊού,  καθώς και για κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό