Συνάντηση Α. Γραβάνη με τους τουριστικούς πράκτορες Ν. Ροδόπης

Συνάντηση Α. Γραβάνη με τους τουριστικούς πράκτορες Ν. Ροδόπης

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αντώνης Γραβάνης, συναντήθηκε τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022. με τους τουριστικούς πράκτορες του Νομού Ροδόπης, οι οποίοι συμμετείχαν και στην πανελλήνια διαμαρτυρία του κλάδου τους.
Ο συγκεκριμένος κλάδος έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα από την πανδημία και πλέον οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ρευστότητας και βιωσιμότητας.
Όπως ενημέρωσαν τον Πρόεδρο, οι παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου για το θεσμικό πλαίσιο της φορολογικής ενημερότητας και της διαβούλευσης για τον Αναπτυξιακό Νόμο, είναι εξαιρετικά σημαντικές για την «επιβίωση» και την αναβάθμιση τους.
Ο Πρόεδρος, δεσμεύτηκε ότι το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης θα συνδράμει για τη συλλογική διεκδίκηση και επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Τέλος, ο κ. Γραβάνης ανακοίνωσε την πρόθεση του Επιμελητηρίου να αναλάβει την νομική και οικονομοτεχνική υποστήριξη για την δημιουργία cluster τουριστικών γραφείων της Ροδόπης με στόχο την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό