Συνάντηση Δημάρχου Μαρωνείας Σαπών  Απ. Ιωάννου με αντιπροσωπεία του Δήμου Νικολάεβο Βουλγαρίας

Συνάντηση Δημάρχου Μαρωνείας Σαπών Απ. Ιωάννου με αντιπροσωπεία του Δήμου Νικολάεβο Βουλγαρίας

Ο  Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου, υποδέχθηκε και καλωσόρισε εγκάρδια στην έδρα του Δήμου τις Σάπες, στις 8/5/2024,  τον Δήμαρχο του Δήμου Νικολάεβο Βουλγαρίας, καθώς και την συνοδεία αυτού, στο πλαίσιο προώθησης και ενίσχυσης της εξωστρέφειας του Δήμου με τις δημοτικές αρχές της γειτονικής χώρας.

Οι αδελφικές σχέσεις Ελλάδας-Βουλγαρίας δεν περιορίζονται μονάχα σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά συνάμα αντικατοπτρίζονται και στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αρχών αυτών, οι οποίες και αποτελούν τον κινητήριο μοχλό των
κατά τόπους οικονομιών και κοινωνιών.

Θέτοντας με τον τρόπο αυτό τα θεμέλια για την οικοδόμηση μιας στενής σχέσης συνεργασίας και αμοιβαίας υποστήριξης ανάμεσα στους δύο Δήμους, συζητήθηκαν οι τρόποι μέσα από τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί κάτι αντίστοιχο σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως είναι ο τουρισμός, η οικονομία, οι εμπορικές δραστηριότητες καθώς και ο πολιτισμός.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης υπογραμμίστηκε από τον Δήμο Νηκολάεβο το έντονο ενδιαφέρον για την διάνοιξη διόδων συνεργασίας όσον αφορά την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, καθώς ακόμη και για μελλοντικές επενδύσεις στον τουριστικό τομέα με επίκεντρο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

Ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών ξενάγησε τους φιλοξενούμενους αυτοδιοικητούς στην έδρα του Δήμου στις Σάπες, στην Μαρώνεια και στην περιοχή του λιμένα του Αγίου Χαραλάμπους, προκειμένου να διαπιστωθεί από πρώτο χέρι η ποικιλία προτάσεων και εναλλακτικών που μπορεί να προσφέρει ο Δήμος μας μέσα από τον πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικό πλούτο που διαθέτει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό