Συνάντηση Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρ. Τοψίδη  με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Ορεστιάδας

Συνάντηση Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρ. Τοψίδη με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Ορεστιάδας

Αντιπροσωπεία της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας (ΣΕΑΥΟ) συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, στο χώρο του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα του Προέδρου της Ένωσης κ. Ηλία Ακίδη, στην οποία συμμετείχε η Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Αναστασία Πουρναρά και εξέφρασε τα προβλήματα που υπάρχουν στις κτηριακές εγκαταστάσεις όπου φιλοξενούνται εκατοντάδες Δόκιμοι Αστυφύλακες καθώς και το χρόνιο πρόβλημα του σκοπευτηρίου για το οποίο αρκετοί πολιτικοί έταξαν την υλοποίησή του και δεν επιτεύχθη.

Στην ανωτέρω συνάντηση παρευρέθηκαν και οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Ευάγγελος Πουλιλιός, κ. Κωνσταντίνος Βενετίδης, κ. Φανή Μπαχαρίδου καθώς και ο Διευθυντής του γραφείου του κ. Περιφερειάρχη κ. Βασίλειος Μαυρίδης, με τους οποίους η αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών ανέλυσε τα θέματα που απασχολούν την Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας και τους συναδέλφους τους.

Η ΣΕΑΥΟ ευχαριστεί τον κ. Περιφερειάρχη για την συνάντηση, καθώς έγινε σε άριστο και φιλικό κλίμα. Ο κ. Τοψίδης άκουσε με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα που τέθηκαν και υποσχέθηκε ότι θα ασχοληθεί άμεσα και θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις σε όσα εξ αυτών άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό