Συνάντηση της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής με τον γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ

Συνάντηση της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής με τον γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ

Είναι γνωστός ο υποστηρικτικός ρόλος και οι σημαντικές πρωτοβουλίες του διακεκριμένου Αμερικανού δικηγόρου και Γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ, ο οποίος στέκεται αρωγός στους διαχρονικούς αγώνες του Αρμενικού λαού.
Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Αθήνα, σήμερα Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ με την αντιπροσωπεία της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος – Armenian National Committee of Greece -, που αποτελούνταν από την Πρόεδρο Χριψιμέ Χαρουτουνιάν και το μέλος Ντικράν Τσιτσεκιάν, καθώς και τον Πρόεδρο της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ευρώπης – European Armenian Federation for Justice and Democracy -, Κασπάρ Γκαραμπετιάν.
Τα μέλη της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής ευχαρίστησαν τον Γερουσιαστή για την ένθερμη υποστήριξή του στον αγώνα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τις Η.Π.Α., καθώς ο ίδιος, από τα πρώτα κιολας χρόνια της πολιτικής του σταδιοδρομίας, υπήρξε δυναμικός και ανυποχώρητος στα θέματα που αφορούσαν την απόδοση δικαιοσύνης προς τον αρμενικό λαό.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την Αρμενική Κοινότητα της Ελλάδας και τις δράσεις της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής στην Ευρώπη και την Ελλάδα.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό