Συνάντηση της Ε.Α.Α.Μ.Θ. με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Δούβαλη

Συνάντηση της Ε.Α.Α.Μ.Θ. με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Δούβαλη

Γνωρίζεται ότι τη Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ., πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο ΔΟΥΒΑΛΗ, παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστρατήγου κ. Πασχάλη ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ.

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο της Ένωσής μας ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο, τον Β΄ Αντιπρόεδρο ΖΙΩΓΑ Γεώργιο και τους Αντιπροσώπους μας στην Ομοσπονδία (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Παναγιώτη και ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο. Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, αφού καλωσόρισε τον κ. Επιθεωρητή στην Περιφέρειά μας και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, επικεντρώθηκε κατ’αρχάς στην ανάλυση θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων. Ακολούθως, τέθηκαν ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Τονίστηκε ο αγώνας των αστυνομικών της Περιφέρειάς μας για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών και για την γενικότερη διασφάλιση της αστυνόμευσης στην κοινωνική ζωή. Ο κ. Επιθεωρητής δεσμεύτηκε για την ενδελεχή αξιολόγηση των ζητημάτων της περιοχής μας καθώς και σε μελλοντική συνάντηση για την αναλυτικότερη καταγραφή και επίλυση αυτών.

Στο τέλος της συνάντησης, ακολούθησε η επίδοση στον κ. Γενικό Επιθεωρητή αναλυτικού υπομνήματος διεκδικήσεων και αιτημάτων και έγινε από τον Πρόεδρο απονομή τιμής ένεκεν αναμνηστικής πλακέτας με το έμβλημα της Ένωσής μας.

Από το γραφείο Τύπου της ΕΑΑΜΘ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό