Συνάντηση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ ΑΜΘ με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Συνάντηση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ ΑΜΘ με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Γνωρίζεται ότι την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ., πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ Παναγιώτη (Τάκη) και τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ.

Η αντιπροσωπεία απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο της Ένωσής μας Α/Α΄ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο και τον Β΄ Αντιπρόεδρο Α/Υ ΖΙΩΓΑ Γεώργιο. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ, αφού ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό και τον κ. Γενικό Γραμματέα για ακόμη μια θεσμική επίσκεψη στην ακριτική μας Περιφέρεια,  επικεντρώθηκε αρχικά στην ανάλυση επίκαιρων και διαχρονικών θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων.

Ακολούθως, τέθηκαν ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με έμφαση στην ουσιαστική και έμπρακτη αναγνώριση του υψίστης εθνικής σημασίας αγώνα των αστυνομικών μας για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών, καθώς και για τη γενικότερη διασφάλιση της τάξης, ασφάλειας και κοινωνικής ειρήνης των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό επιδόθηκε υπόμνημα αναλυτικών διεκδικήσεων και αιτημάτων για επίλυση από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό