Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (17-2-2021) το πρωί , σε οικισμό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε κολώνα φωτισμού και σε κάδους απορριμμάτων χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Ακολούθως ο διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς όμως να τα καταφέρει και συνελήφθη από τους παραπάνω αστυνομικούς.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή, την 7-12-2021 σε Αστυνομική Υπηρεσία της Αττικής, καθώς επίσης ο διακινητής – οδηγός του οχήματος, στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό