Συνελήφθησαν 4 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν 4 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν (16-9-2023) σε περιοχές της Καβάλας, της Ροδόπης καιτου Έβρου,από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας, Ροδόπης καιΑλεξανδρούπολης,τέσσεριςδιακινητές, εκ των οποίων ένας ημεδαπός και τρείς αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρειςδιαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,το πρωίστην Εγνατία οδό Καβάλας – Ξάνθηςαστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλαςσυνέλαβαν τον ημεδαπόδιακινητή, διότι ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου,μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έναν(1) μη νόμιμο μετανάστη.

Στη δεύτερη περίπτωση,το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης,συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών δύοαλλοδαποί διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σεΙ.Χ.Ε αυτοκίνητο,και να επιχειρούν να επιβιβάσουν τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, με σκοπό να τους  μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ της ίδιας ημέρας στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ο τρίτοςαλλοδαπός διακινητής, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. όχημα και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα,χρηματικό ποσόκαι κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούντο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας καιτα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και  Φερών Αλεξανδρούπολης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό