ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ του Νομού Καβάλας

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ του Νομού Καβάλας

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» ευχαριστούμε από καρδιάς τον «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΑΣΟΥ», για τις Πασχαλιάτικες Λαμπάδες που μας διέθεσε. Πρόκειται για δημιουργίες που φιλοτέχνησαν τα Μέλη του.

Ήταν μια έκφραση αισθημάτων αλληλεγγύης ενόψει της Μεγαλύτερης Εορτής της Ορθοδοξίας, με στόχο  να διατεθούν σε άπορες οικογένειες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες συνανθρώπων μας.

Χάρη στη κυρία Μαρίνα Φιλιππίδου, μέλος του ΔΣ του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας»,λάβαμε αυτή τη Δωρεά από τον «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΑΣΟΥ» και διαθέσαμε τις Πασχαλινές Λαμπάδες στο Πουλίδειο Γηροκομείο, στην ενορία της Αγίας Ειρήνης, στην ενορία του Τιμίου Σταυρού και σε παιδιά άπορων οικογενειών, με ευχές για ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Η κάθε προσφορά για το Σωματείο μας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και αξιοποιείται με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Σήμερα, που οι κοινονικοοικονομικές συνθήκες στη Χώρα μας είναι πολύ δύσκολες και τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, ευχόμαστε να συνεχίσετε να στηρίζετε την κοινή μας προσπάθεια.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να συνεχίσουμε και να επηρεάζουμε θετικά και καθοριστικά ανθρώπους που μετέχουν στην Κοινωνία μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου

Φίλοι Παιδόπολης «Άγιος Γεώργιος» Καβάλας.

Ο  Πρόεδρος                                                 Η  Γενική Γραμματέας

Γεώργιος  Περιφεράκης                          Μελίνα  Παπακωνσταντίνου

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό