Συζήτηση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη  με τους νεότερους βουλευτές της ΚΟ

Συζήτηση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη με τους νεότερους βουλευτές της ΚΟ

Με τους νεότερους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης. Η πρώτη συνάντηση με μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των νεότερων σε ηλικία βουλευτών και είχε στόχο την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου και ιδιαίτερα των πολιτικών και νομοθετικών πρωτοβουλιών για τους νέους.

Τα κυριότερα σημεία της συζήτησης ήταν:

  • η ανάδειξη του κυβερνητικού έργου και ειδικά σε ό,τι αφορά τους νέους ενώ ενδεικτικά αναφέρθηκαν οι μεταρρυθμίσεις του ασφαλιστικού και του εργασιακού νομοσχεδίου, οι μειώσεις φόρων, το «Πρώτο Ένσημο», οι 86.000 νέες θέσεις εργασίας μέσα από 11 προγράμματα του ΟΑΕΔ που οδήγησαν σε μείωση της ανεργίας κατά 7% μέσα σε ένα χρόνο,
  • η ακόμα πιο δυναμική παρουσία των νεότερων εκπροσώπων του Κοινοβουλίου, οι οποίοι μπορούν να εκπροσωπήσουν ουσιαστικά τη γενιά τους,
  • και η προώθηση ακόμα περισσότερων προτάσεων προς όφελος της νέας γενιάς.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης, Χρήστος Δερμετζόπουλος, Μαρία- Αλεξάνδρα Κεφάλα, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Βαγγέλης Λιάκος, Γιάννης Μελάς, Στέλλα Μπίζιου και Φίλιππος Φόρτωμας και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι βουλευτές και ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ δεσμεύθηκαν για την προώθηση μιας ατζέντας που θα αφορά εξ’ ολοκλήρου τους νέους, με ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία των πεπραγμένων της Κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης ανέφερε κατά τη διάρκεια της συζήτησης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει με τη στάση του σε όλους τους τομείς, ότι εμπιστεύεται τη νέα γενιά και ότι πιστεύει βαθιά στις ευκαιρίες για τους νέους. Ξεκινώντας συναντήσεις με μέλη της Κοινοβουλευτικής μας ομάδας, ήθελα οι πρώτοι άνθρωποι που θα μιλήσω μαζί τους να είναι οι άνθρωποι της δικής μου γενιάς. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει καλύτερα τις ανάγκες των νέων ανθρώπων από τους ίδιους. Γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ σήμερα. Πρέπει να περάσει το μήνυμα σε όλους, πως η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι η μόνη αληθινά προοδευτική και μεταρρυθμιστική Κυβέρνηση, η οποία βρίσκεται κοντά στους νέους, έμπρακτα και όχι με συνθήματα και κούφιες υποσχέσεις».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό