Τα κάλαντα τραγούδησαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου στο Γιάννη Γκαράνη

Τα κάλαντα τραγούδησαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου στο Γιάννη Γκαράνη

Κάλαντα Χριστουγέννων Θράκης και Κάλαντα Πρωτοχρονιάς τραγούδησαν το πρωί της Πέμπτης, συνοδεία μουσικών οργάνων, μαθήτριες και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής μπροστά στο Δημαρχείο Κομοτηνής. Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης και εργαζόμενοι του Δήμου απόλαυσαν τις εορταστικές μελωδίες.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς καλές γιορτές και έδωσε συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Μουσικό Σχολείο της πόλης όπως και για την εξωστρέφεια που παρουσιάζει το σχολείο κάνοντας κοινωνούς τους δημότες στο καλλιτεχνικό του έργο.
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Κομοτηνής την Παραμονή Χριστουγέννων καθώς τους τραγούδησαν Κάλαντα Χριστουγέννων ωφελούμενοι και συνοδοί του Συλλόγου Μέριμνας ΑμΕΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» φέρνοντας λάμψη και χαρά.
Τους καλαντιστές υποδέχτηκαν ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης Κίμων Λεχούδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, η πρόεδρος της ΔΕΚΠΠΑΚ και του Συλλόγου «Άγιοι Θεόδωροι» Νατάσα Λιβεριάδου και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Κομοτηνής Μαρία Σοφιανού.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό