Τα νέα τιμολόγια ρεύματος για τον Απρίλιο

Τα νέα τιμολόγια ρεύματος για τον Απρίλιο

Ανακοινώθηκαν σήμερα Τρίτη τα τιμολόγια ρεύματος για τον μήνα Απρίλιο: Ποιος πάροχος δίνει τη φθηνότερη τιμή στο πράσινο

Διαθέσιμα στη ΡΑΕΕΥ είναι από το πρωί της Τρίτης τα τιμολόγια ρεύματος που προσφέρουν οι πάροχοι για τον μήνα Απρίλιο.

Ο χορός των ανακοινώσεων ξεκίνησε με την ΔΕΗ να δίνει τελική τιμή χρέωσης για το πράσινο τιμολόγιο (Γ1/Γ1Ν Οικιακό) στα 10,8 λεπτά για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες και στα 11,8 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα για κατανάλωση πάνω από τις 500 κιλοβατώρες.

Η έκπτωση για τον μήνα Απρίλιο ορίστηκε στο 15% έναντι 10% τον Μάρτιο, το πάγιο παρέμεινε στα πέντε ευρώ, ενώ το νυχτερινό διαμορφώνεται στα 8,2 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους παρόχους ανακοινώθηκαν οι εξής τιμές:

Protergia: Το πρόγραμμα Protergia Οικιακό Value Special με χρέωση (συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης συνέπειας) στα 11,624 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

ΗΡΩΝ: Το πράσινο τιμολόγιο BASIC HOME με χρέωση 11,55 λεπτά ανά κιλοβατώρα (συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης συνέπειας 12% και με πάγιο 5 ευρώ).

Elpedison: Το ειδικό πράσινο τιμολόγιο με χρέωση 11,705 λεπτών ανά κιλοβατώρα – αλλά με ειδική έκπτωση για τις πρώτες 100 κιλοβατώρες, που χρεώνονται με 11,005 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

Nrg: Το ειδικό πράσινο τιμολόγιο με χρέωση 10,784 λεπτά την κιλοβατώρα (συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης συνέπειας).

Φυσικό Αέριο: Το πράσινο τιμολόγιο με χρέωση 10,604 λεπτά ανά κιλοβατώρα (μετά την έκπτωση συνέπειας).

Ζενίθ: Το ειδικό πράσινο τιμολόγιο με χρέωση 11,438 λεπτά ανα κιλοβατώρα.

ΕΛΙΝΟΙΛ: Το ειδικό πράσινο τιμολόγιο με χρέωση 9,06 λεπτά ανά κιλοβατώρα – που είναι κι η φθηνότερη τιμή για αυτό το τιμολόγιο.

  • Δείτε αναλυτικά όλες τις τιμές εδώ.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό