Τα παρατάει όλα ο Ραπτόπουλος και πάει Survivor!

Τα παρατάει όλα ο Ραπτόπουλος και πάει Survivor!

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, μετά από μία εξαιρετική πρόταση που δέχθηκε από τον Τούρκο.

Ένα πρόσωπο έκπληξη προσέγγισε τις τελευταίες ημέρες η παραγωγή του Survivor, που δεν σταματάει να βάζει νέους παίκτες στο ριάλιτι, καθώς στόχος είναι να φτάσει μέχρι και το καλοκαίρι.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκάλυψε ο ίδιος, ο τελευταίος που δέχθηκε πρόταση για να μπει στο παιχνίδι και μάλιστα με πολύ καλά χρήματα, είναι ο Κωστής Ραπτόπουλος.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγής της Θεσσαλονίκης και αθλητικός δημοσιογράφος, ανέφερε σε μία από τις τελευταίες του εκπομπές: «Μου έκαναν μία πρόταση με καλά λεφτά. Δεν ξέρω αν πρέπει να πάω. Αν πάω θα χάσω όσα γίνονται εδώ. Να τα παρατήσω και να πάω; Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω, θα είμαι και ο πιο μεγάλος εκεί. Μπορεί να λιμοκτονήσω»!

Παρότι δεν αποκάλυψε αν έχει αποφασίσει να δεχθεί ή όχι την πρόταση που του έγινε, στη συνέχεια της εκπομπής, μετά από σχετικό τηλέφωνο ακροατή, σημείωσε πως εάν μπει τελικά στο Survivor, δεν θα κάνει ξανά κακό σχόλιο για τον Γιάννη Αλαφούζο…

sportdog.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό