Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο έμπειρος σταθμάρχης

Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο έμπειρος σταθμάρχης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο έμπειρος σταθμάρχης της Λάρισας που έφυγε νωρίτερα από τη βάρδια την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο σταθμάρχης που κατηγορείται ότι έφυγε νωρίτερα από το πόστο του τη μοιραία νύχτα του δυστυχήματος στα Τέμπη, παρέδωσε απολογητικό υπόμνημα στον εφέτη ανακριτή.

Αναφορικά με τους περιοριστικούς όρους, αυτοί είναι οι ακόλουοι: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας και καταβολή εγγύησης 15.000 ευρώ

Ο σταθμάρχης κλήθηκε να απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα, μεταξύ αυτών και για τις βάρδιες που σβήστηκαν με μπλάνκο και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υποστήριξε ότι το ωράριό του έληγε στις 23:00 και παρότι έφυγε νωρίτερα, δεν θα μπορούσε να αποφευχθεί ό,τι έγινε καθώς το τρένο έφτασε στον σταθμό της Λάρισας λίγα λεπτά μετά τις 23:00, γύρω στις 23:02.

Ο κατηγορούμενος μόνιμος σταθμάρχης, ο οποίος ήταν στην απογευματινή βάρδια από τις 14:00 έως τις 23:00, έχει καλέσει προς υπεράσπισή του, τρεις μόνιμους συναδέλφους του, δύο σταθμάρχες και έναν κλειδούχο, οι οποίοι θα καταθέσουν πως ουσιαστικά η αλλαγή της βάρδιας γινόταν όταν ερχόταν ο επόμενος σταθμάρχης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό