Τεράστια έκρηξη βόμβας στο Χάρκοβο προκάλεσε «μανιτάρι»

Τεράστια έκρηξη βόμβας στο Χάρκοβο προκάλεσε «μανιτάρι»

Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σε ουκρανικά ΜΜΕ φέρεται να δείχνει τη στιγμή τεράστιας έκρηξης στο Χάρκοβο της Ουκρανίας.

Την Τρίτη, κατά τη διάρκεια της έκτης ημέρας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, το Χάρκοβο δέχτηκε σφοδρά πλήγματα από τις επιθέσεις του στρατού της Ρωσίας. Σε ουκρανικά μέσα ενημέρωσης κυκλοφορεί ένα τρομακτικό βίντεο, που απεικονίζει μία πολύ ισχυρή έκρηξη, και αναφέρεται πως πρόκειται για ρωσική επίθεση στο Χάρκοβο.

Στο βίντεο βλέπουμε μια γυναίκα που καταγράφει την τεράστια έκρηξη μέσα από το σπίτι της, πίσω από τα στόρια του παραθύρου, όσο ο νυχτερινός ουρανός φωτίζεται από τον βομβαρδισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έκρηξη που σημειώθηκε κοντά σε αεροπορική βάση στο Χάρκοβο και συγκεκριμένα σε αποθήκη πυρομαχικών γεγονός που αιτιολογεί τις πολλές και διαδοχικές εκρήξεις.

Δημοσιογράφος του αμερικανικού Μέσου ABC μετέδωσε πως ο τοπικός κυβερνήτης επιβεβαίωσε ότι πράγματι σημειώθηκε έκρηξη σε αποθήκη με πυρομαχικά, στο Χάρκοβο της Ουκρανίας. Προς το παρόν, η γνησιότητα του βίντεο δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές….

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό