Τέσσερα νέα απορριμματοφόρα τύπου πρέσας στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Τέσσερα νέα απορριμματοφόρα τύπου πρέσας στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Ξεκίνησε η παραλαβή των τεσσάρων απορριμματοφόρων τύπου πρέσας 16μ3 σύμμεικτων απορριμμάτων από τον Δήμο Κομοτηνής. Ένα από τα τέσσερα διαθέτει υδραυλικό γερανό ανύψωσης κάδων.

Η προμήθειά τους έγινε μέσα από ηλεκτρονικό διαγωνισµό και η αξία τους ανέρχεται σε 760.492 ευρώ με Φ.Π.Α. 24%, εκ των οποίων οι 660.000 ευρώ προέρχονται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και το υπόλοιπο ποσό κάλυψε ο Δήμος Κομοτηνής με ίδιους πόρους, στην προσπάθειά του ν’ αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα ταμειακά διαθέσιμα.

Με τα συγκεκριμένα απορριμματοφόρα ο στόλος αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου Κομοτηνής ανανεώνεται στο 100% και η Υπηρεσία Καθαριότητας είναι σε θέση να καλύψει τις σημαντικές ανάγκες καθημερινής αποκομιδής, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος και παρέχοντας καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η προμήθεια απορριμματοφόρου με υδραυλικό γερανό που έρχεται να προστεθεί στο ένα και μοναδικό μέχρι στιγμής απορριμματοφόρο που κάνει την αποκομιδή των 30 και πλέον ημιυπόγειων κάδων, με άριστο περιβαλλοντικά τρόπο και με σεβασμό στη δημόσια υγεία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό