Θα εκπροσωπήσει την Eλλάδα στο Παγκόσμιο της Ταϊλάνδης ο Κομοτηναίος πρωταθλητής Μουάι Τάι Κυριάκος Μπακιρτζής !

Θα εκπροσωπήσει την Eλλάδα στο Παγκόσμιο της Ταϊλάνδης ο Κομοτηναίος πρωταθλητής Μουάι Τάι Κυριάκος Μπακιρτζής !

Ο Κομοτηναίος Κυριάκος Μπακιρτζής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάι Τάι που θα γίνει τον Δεκέμβριο στην Ταϊλάνδη!

Με δηλώσεις του στο xronos.gr, έκανε γνωστό ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε στάδιο εντατικής προετοιμασίας στην Κομοτηνή, καθώς προπονείται με την ΑΕ Κομοτηνής και τον Απόστολο Κολάτση που είναι και δάσκαλός του.

Ανήκει σε ομάδα της Αθήνας και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ Αγίου Στεφάνου και προπονητής του είναι ο Νάσος Αργυρόπουλος που είναι ομοσπονδιακός προπονητής. Την ενδυνάμωσή του την κάνει σε γυμναστήριο της πόλης μας, ενώ το καλοκαίρι χρησιμοποιούσε τους χώρους του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής.

Μίλησε για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ταϊλάνδη και τόνισε πως «το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό». Ο ίδιος θα δώσει αυτέ τις μέρες στην Αθήνα έναν αγώνα προετοιμασίας με έναν αθλητή από την Αθήνα με κανόνες IFMA (International Federation of Muaythai Associations Διεθνής Ομοσπονδία Μουάι Τάι) που θα αποτελεί και ένα αθλητικό γεγονός στα πλαίσια του κυπέλλου Ελλάδας.

«Το Μουάι Τάι αναγνωρίστηκε το 2020 στο Τόκυο ως ολυμπιακό άθλημα από την Ολυμπιακή Επιτροπή  και στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι μέσα» πληροφόρησε μεταξύ άλλων ο Μπακιρτζής και ανέφερε ότι το επίπεδο που θα συναντήσει στην Ταϊλάνδη είναι από τα ανώτερα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό