Θάνατος 9χρονης Τζωρτζίνας: Οι ιατροδικαστές διαψεύδουν το δημοσίευμα για εισπνοή τοξικού αερίου

Θάνατος 9χρονης Τζωρτζίνας: Οι ιατροδικαστές διαψεύδουν το δημοσίευμα για εισπνοή τοξικού αερίου

Ο προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, με επιστολή του διαψεύδει δημοσίευμα σχετικά με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα.

 

Στην επιστολή του ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής αναφέρει: Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 και περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

 

Όπως σημείωσε ο κ. Καρακούκης, οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

 

Θέση στην παραπληροφόρηση και τη φημολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με τα αίτια που προξένησαν τους τρεις θανάτους των κοριτσιών, σε διάστημα τριών ετών, στην Πάτρα πήρε νωρίτερα με ανακοίνωσή της και η ΕΛ.ΑΣ.

 

«Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό