Θεατρική παράσταση από τους μαθητές του 10ου δημοτικού σχολείου Κομοτηνής

Θεατρική παράσταση από τους μαθητές του 10ου δημοτικού σχολείου Κομοτηνής

Το θεατρικό εργαστήρι του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής ανεβάζει την θεατρική παράσταση «ο Βασιλιάς των Παραμυθιών» του Δημήτρη Γραμμένου το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 11:00 στο κεντρικό αμφιθέατρου του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής. Πιο αναλυτικά, το θεατρικό εργαστήρι αποχαιρετά για φέτος το αγαπημένο του σχολείο με ένα έργο του Δημήτρη Γραμμένου και ανεβάζει τη θεατρική παράσταση «ο Βασιλιάς των Παραμυθιών», με την καθοδήγηση του Σεραφείμ Γιολδάση.

Υπόθεση & συντελεστές
Τι νόημα να ‘σαι Βασιλιάς, άμα δε σε γνωρίζουν, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς να σε φωτογραφίζουν; Να σου ζητούν τη γνώμη σου, να δίνεις συνεντεύξεις, σε πάνελ και παράθυρα με απευθείας ζεύξεις.

Πρέπει λοιπόν να οργανωθώ, τα μέτρα μου να πάρω, το ρόλο του σελέμπριτι ν’ αρχίσω να προβάρω. Αθάνατος για να γενείς, να μη γνωρίσεις λήθη, πρέπει να γίνεις σίριαλ ή, έστω, παραμύθι! Σκηνοθεσία – Βίντεο: Σεραφείμ Γιολδάσης. Σκηνογραφία: Κική Πολίτου (misskiki). Διοργάνωση: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής. Εικαστική επιμέλεια Αφίσας: Κασσιανή Παπασχάλη. Με την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής.

«Θα είμαστε όλοι εκεί για να απολαύσουμε τη θεατρική ομάδα του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής να ξεδιπλώνουν το υποκριτικό τους ταλέντο και να συνεργάζονται, προσφέροντας άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους, με στόχο να περάσουν μηνύματα με νόημα, όπως αυτό του σεβασμού, της φιλίας, της συνεργασίας, της ελευθερίας της σκέψης και πολλά ακόμα. Το χειροκρότημα μας, θα είναι η ενθάρρυνση τους!» σημείωσε η Κασσιανή Παπασχάλη από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό