Θετικός ο απολογισμός του 10ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βετεράνων στην Κομοτηνή

Θετικός ο απολογισμός του 10ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βετεράνων στην Κομοτηνή

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Βετεράνων και Ερασιτεχνών Καλαθοσφαίρισης Κομοτηνή (ΣΒΕΚΚΟ) υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης.

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν ο απολογισμός του 10ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Maxi Basketball Παλαιμάχων Βετεράνων, που φιλοξενήθηκε στην Κομοτηνή κατά το τριήμερο 17-19  Μαΐου με την ευθύνη της διοργάνωσης να ανήκει στον ΣΒΕΚΚΟ, αλλά και την ενεργή συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ως συνδιοργανώτρια.

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης συνεχάρη την αντιπροσωπεία για την άρτια διοργάνωση που έφερε στην Κομοτηνή και την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης ευρύτερα 730 αθλητές και αθλήτριες μέλη 46 ομάδων από 20 πόλεις και νησιά της Ελλάδας, ενώ συμμετείχε και μία ομάδα από την Κύπρο.

Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε το γεγονός ότι η προαγωγή του Αθλητισμού αποτελεί βασική προτεραιότητα της Διοίκησης και για τον λόγο αυτό στηρίζονται και υποστηρίζονται δράσεις που προάγουν όλες τις μορφές του και ακόμη περισσότερο οι αθλητικές δράσεις που εμπλέκουν ενεργά συνολικά την τοπική κοινωνία.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας εξήγησαν ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα η συμμετοχή των αθλητών/τριών στο Πρωτάθλημα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ στη συνολική διοργάνωση συμμετείχε μεγάλος αριθμός εθελοντών/τριών και εν τέλει ενεργοποιήθηκε σημαντικά η τοπική κοινωνία. Παράλληλα οι συμμετέχοντες αθλητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κομοτηνή και την ΠΕ Ροδόπης μέσα από τις συνοδευτικές δράσεις του Πρωταθλήματος, που είχαν ως στόχο την κίνηση των αθλητών στην περιοχή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό