Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, εδώ και λίγες μέρες, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Εδώ και λίγες μέρες μετά από ένα ράπιντ και ένα μοριακό τεστ διαγνώστηκα να είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Από ότι φαίνεται… Δεν την γλίτωσα ούτε εγώ.. 😷 ωστόσο Λόγω πλήρους εμβολιασμού μου τα συμπτώματα που είχα ήτανε ήπια (βήχα, συνάχι) και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τους γιατρούς μου πήρα όλα τα μέτρα προστασίας και είμαι ασφαλής. Εν τέλη Θετικοί στον COVID-19 βρέθηκαν και τα παιδιά και η Vasiliki-maria Karakasi. Τεθήκαμε άμεσα σε περιορισμό στο σπίτι και ενημερώσαμε όλες τις επαφές μας τις κρίσιμες μέρες. Είμαστε όλοι καλά και Για λίγες μέρες ακόμη θα μείνουμε στο σπίτι για ξεκούραση! Μπορεί να χάσαμε την καθημερινότητα μας αλλά κερδίσαμε και πάλι τις αγκαλιές μας!  Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την συμπαράσταση και τα μηνύματα σας.

Ξέρω πως δεν είμαστε οι μόνοι που το περνάμε και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που είναι σε έξαρση ο ιός υπάρχει ο φόβος και προβληματισμός για την επόμενη μέρα για την επιχείρηση, την δουλειά μας, για τους δικούς μας ανθρώπους, για το σχολείο των παιδιών μας.

Πρέπει όμως όλοι να θυμόμαστε ότι αργά ή γρήγορα όλο αυτό θα τελειώσει και σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονική μας ζωή και θα θυμόμαστε αυτή την περίοδο σαν ένα διάλειμμα, κάτι σαν αναγκαίο κακό που το αφήσαμε πίσω! Θα συνεχίσουμε να ζούμε και να κυνηγάμε τα όνειρα μας! Όλα αυτά όμως για να γίνουνε πρέπει να περιοριστεί ο ιός και να βάλουμε ξεκάθαρα και αμοιβαία όλοι μαζί πλάτη σε αυτή την προσπάθεια όπως ακριβώς λένε οι γιατροί και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα προστατέψουμε τους δικούς μας και θα επανέλθουμε γρήγορα και εύκολα στην κανονική ζωή. Μέχρι τότε ας κάνουμε ότι μπορούμε και χρειάζεται. Εμείς μέχρι το τέλος του περιορισμού μας απολαμβάνουμε την ζωή στο σπίτι με αγκαλιές δραστηριότητες και διάβασμα!:)»

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό