Τι απαντά ο σταθμός για την καταγγελία εις βάρος του γνωστού σκηνοθέτη – Τι θα γίνει με τον «Σασμό»

Τι απαντά ο σταθμός για την καταγγελία εις βάρος του γνωστού σκηνοθέτη – Τι θα γίνει με τον «Σασμό»

Ο γνωστός σκηνοθέτης της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειρά του Alpha, αρνείται την καταγγελία για βιασμό, ωστόσο δήλωσε παραίτηση έως ότου η υπόθεση διαλευκανθεί νομικά

Σάλος έχει προκληθεί από την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου που κατηγορεί τον γνωστό σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο ότι τη βίασε.

Ο φερόμενος ως δράστης, είναι σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, «Σασμός», αλλά παραιτήθηκε από τη θέση του ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονο ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της ηθοποιού.

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται εάν η παραίτηση του κ. Κωστόπουλου θα σημάνει και τον τερματισμό της εν λόγω σειράς, με τον Alpha τελικά να απαντάει μέσω twitter.

«Η σειρά συνεχίζει κανονικά» ήταν η απάντηση του σταθμού, χωρίς να διευκρινίζεται πουθενά έως πότε, μιας και υπήρχε η φημολογία ότι λόγω της επιτυχίας ο «Σασμός» θα συνεχιζόταν και για την επόμενη σεζόν.

 

Δύο ακόμα σκηνοθέτες στη σειρά

Να σημειωθεί πως ο Κώστας Κωστόπουλος πλαισιώνεται από δύο ακόμα σκηνοθέτες που έχουν την ευθύνη των καθημερινών γυρισμάτων, οι οποίοι παραμένουν στις θέσεις τους.

Επίσης, το πρωί της Πέμπτης 5 Μαΐου η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της «Happy Day» εκδήλωσε την πρόθεσή της -και του σταθμού φυσικά- να φιλοξενήσει τον δικηγόρο της Έλενας Αθανασοπούλου, για να εκπροσωπηθούν ισάξια και οι δύο πλευρές.

In.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό