Τι πήραν από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα οι αστυνομικοί !; (+ βίντεο)

Τι πήραν από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα οι αστυνομικοί !; (+ βίντεο)

Πάνω από δύο ώρες και πλέον κράτησε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, εκεί όπου διέμεναν τα τρία αγγελούδια που χάθηκαν μέσα σε 1,5 χρόνο από τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διέθυνσης Αχαΐας με κλιμάκιο από το τμήμα Ανθρωποκτονιών  πήγαν το απόγευμα της Παρασκευής στο σπίτι της οικογένειας, έχοντας μαζί τους την θεία των κοριτσιών και αδελφή της μητέρας τους, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr οι αστυνομικοί ξεψάχνισαν στην κυριολεξία το σπίτι ψάχνοντας σε όλα τα δωμάτια για να βρουν ένα σημαντικό αντικείμενο που θα έδινε εξέλιξη και πλοκή στις έρευνες τους.

Τελικά έφυγαν από το σπίτι μετά από δύο ώρες και πλέον παίρνοντας μαζί τους μια τηλεόραση και μία κούτα με αρκετά πράγματα.

Έφυγαν λίγο πριν από τις 18.30 το απόγευμα και για την ώρα παραμένει άγνωστο αν τελικά βρήκαν το αντικείμενο που έψαχναν. Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων προς την Δήμητρα Πισπιρίγκου η τελευταία δεν απάντησε ουσιαστικά σε καμία, αρνούμενη να δώσει το οποιοδήποτε στοιχείο για τους λόγους που έφεραν τους αστυνομικούς στο σπίτι της οικογένειας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν αναχώρησε μαζί με τους αστυνομικούς, αλλά έμεινε στο σπίτι.

Dete.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό