Τι συνδέει την οικογένεια του άτυχου Άλκη με αυτή της Ελένης Τοπαλούδη

Τι συνδέει την οικογένεια του άτυχου Άλκη με αυτή της Ελένης Τοπαλούδη

Ένα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα συνδέοντας τον 19χρονο Άλκη που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν και την Ελένη Τοπαλούδη.

Η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη, το 2003 εργαζόταν στο ίδιο σχολείο, με τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη. Επικοινώνησαν ξανά αλλά αυτή τη φορά για να θρηνήσουν τον χαμό των δύο παιδιών τους με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη να μιλούν στον ΑΝΤ1.

 

«Μου έγραφε: ”Κούλα και Γιάννη από σήμερα είστε αδέλφια μου, έχεις μια αδερφή και έναν αδερφό εδώ στη Βέροια. Είμαστε οικογένεια να το ξέρεις». Αυτό ήταν το μήνυμα της μητέρας του Άλκη στην Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλίδου.

 

Το 2003 οι γονείς των δύο παιδιών που χάθηκαν εργάζονταν σε σχολείο στο Διδυμότειχο και πια τώρα ο ένας προσπαθεί να στηρίξει τον άλλον.

 

«Πέσαμε από τα σύννεφα γιατί μας έγραφε στα μηνύματα της ότι θυμόταν το κορίτσι μας, την Ελένη μας, που πήγαινε τότε δευτέρα δημοτικού. Μας συγκίνησε γιατί θυμόταν πάρα πολλά αυτή τη σχολική χρονιά που ήμασταν μαζί», αναφέρει ο Γιάννης Τοπαλούδης.

 

«Προσπάθησα να της δώσω κουράγιο, ταυτίστηκα με τον πόνο της, μου ξύπνησε μνήμες φρικτές. Μου ξύπνησε τη θολούρα του μυαλού, το γκρέμισμα των συναισθημάτων με την ψυχή μου να λέω: Α ρε μανούλα τι σε περιμένει μόνο θα παίρνεις ανάσες για να μπορείς να αναπνέεις, δεν θα ξαναζήσεις. Δυστυχώς δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο του παιδιού σου», προσθέτει η Κούλα Αρμουτίδου.

net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό