Τιμήθηκε στην Κομοτηνή η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων (ΒΙΝΤΕΟ)

Τιμήθηκε στην Κομοτηνή η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων (ΒΙΝΤΕΟ)

Εορτάστηκε και στην Κομοτηνή, έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων, το πρωί της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου 2022, όπου πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών του νομού, από της 8ης πρωινής ώρας μέχρι και την δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2022.

Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των ΟΤΑ, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2022, λαμβάνοντας μέριμνα για την εξοικονόμηση ενέργειας στο πλαίσιο και της αρ. ΥΠΕΝ/ΔΕΠΕΑ/68315/502/01.07.2022 (ΦΕΚ 3424 Β’) ΚΥΑ, όπως ισχύει.

Στις 11:00 πραγματοποιήθηκε Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Μετά τη δοξολογία, θα εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της Ημέρας, από τον ΣΧΗ Ε.Α. Κωνσταντίνο Βουζουκίδη, Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Νομού Ροδόπης, στο πλαίσιο της σημασίας που προσδίδεται στην ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στις 11:30 πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον εκπρόσωπο του Δήμαρχου Κομοτηνής, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, την εκπρόσωπο του Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, τον Διευθυντή Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης
ΑΜ-Θ, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜ-Θ καθώς και λοιπές αρχές των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τιμές απόδωσε στρατιωτικό άγημα και μουσική με μέριμνα του ΑΔΦΚ και ολοκληρώθηκε με το άκουσμα του Εθνικού Ύμνου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό