Τιμωρία για τον Γιάννη Τσολάκη στο Survivor – Την… πάτησε για έναν καφέ

Τιμωρία για τον Γιάννη Τσολάκη στο Survivor – Την… πάτησε για έναν καφέ

Ο Εβρίτης δημοσιογράφος και εποχιακός Πυροσβέστης Γιάννης Τσολάκης, είναι ο πρώτος παίκτης του φετινού Syurvivor στον οποίο επιβλήθηκε τιμωρία.

Στη διάρκεια του επεισοδίου που προβλήθηκε και στο Συμβούλιο λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας για τους «Μαχητές» που έχασαν το αγώνισμα ασυλίας, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έκανε μια ανακοίνωση, καθώς ο Γιάννης Τσολάκης είχε παραβιαστεί ένας κανόνας του Survivor και έπρεπε να του επιβληθεί την ποινή.

Ο παίκτης των Μαχητών μπροστά στα μάτια των ανθρώπων της παραγωγής, πήρε ένα ποτήρι καφέ και παρά τις υποδείξεις, όχι μόνο δεν το άφησε, αλλά το ήπιε. Ο Λιανός του  ανακοίνωσε πως για τα επόμενα τρία έπαθλα, είτε είναι φαγητό, είτε επικοινωνία, δεν θα μπορεί να συμμετέχει.

Ο Γιάννης Τσολάκης εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό NRG της Αλεξανδρούπολης ως παρουσιαστής εκπομπής, ενώ στο ίδιο ραδιόφωνο, ιδιοκτησίας του Σάκη Σταυρίδη, συνεργάζεται και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που επίσης μετέχει στο φετινό Survivor, αλλά με την ομάδα των «Διάσημων».

EnaNews

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό