Της ήρθε πρόστιμο από τον Δήμο ύψους 6.500.000 ευρώ στη Ρόδο

Της ήρθε πρόστιμο από τον Δήμο ύψους 6.500.000 ευρώ στη Ρόδο

Έκπληκτη έμεινε μια γυναίκα στη Ρόδο, όταν ανοίγοντας ειδοποιητήριο που πήρε στα χέρια της, είδε ένα νούμερο που… δεν μπορούσε να επεξεργαστεί, καθώς υπερέβαινε τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ! Σύμφωνα με πληροφορίες του rodiaki.gr, περί τα τέλη του Ιουνίου, η γυναίκα έλαβε ειδοποιητήριο από τον δήμο για οφειλή από πρόστιμο που αφορούσε σε τροχονομική παράβαση, καλώντας τη να εξοφλήσει το ποσό. Αρχικά πανικοβλήθηκε διαβάζοντας το ποσό, θεωρώντας ότι πρόκειται για… 6.000 ευρώ!

Όταν τελικά μέτρησε τους αριθμούς και κατάλαβε ότι πρόκειται για ποσό που υπερβαίνει τα εξίμιση εκατομμύρια ευρώ, τότε άρχισε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Την επόμενη ημέρα η γυναίκα πήγε με το ειδοποιητήριο ανά χείρας, στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, το έδειξε στον υπάλληλο και φέρεται να του είπε: «Επειδή δεν μπορώ να το πληρώσω με κάρτα, θα σας το πληρώσω cash (σ.σ. μετρητά)»!

Άναυδος ο υπάλληλος κοίταξε το ειδοποιητήριο, σάστισε, αλλά είπε να μην ανησυχεί και ότι θα το τακτοποιήσουν αφού προφανώς επρόκειτο περί λάθους. Και εκεί τελείωσε η περιπέτειά της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό