Το ΑΚΚΕΛ καλεί όλους τους Μητροπολίτες να κάνουν δωρεάν τεστ για ανεμβολίαστους στα προαύλια ή σε κτίρια των μητροπόλεών τους

Το ΑΚΚΕΛ καλεί όλους τους Μητροπολίτες να κάνουν δωρεάν τεστ για ανεμβολίαστους στα προαύλια ή σε κτίρια των μητροπόλεών τους

Το κυβερνητικό καθεστώς Μητσοτάκη-Σημίτη που εκφράζει η σημερινή κυβέρνηση έκανε μία ακόμη ναζιστικού και ανατολικογερμανικού τύπου ενέργεια κατά των πολιτών (στην πλειοψηφία τους ορθοδόξων) με την φασιστική επιβολή εισιτηρίου τουλάχιστον 8-10 ευρώ για είσοδο ανεμβολίαστων σε ιερούς ναούς.

Από το αντίχριστο καθεστώς των Μητσοτάκη-Σημίτη είναι σε κάποιο βαθμό αναμενόμενο να το κάνει αυτό, αλλά η διαφθορά που έχει διοχετεύσει αυτό το καθεστώς  και επιβάλλει ακόμη και μέσα στην εκκλησιαστική διοίκηση, επέτρεψε στον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο και τον κύκλο συμφερόντων γύρω του να δεχτούν και επιβάλουν επίσης αυτή την τελευταία ενέργεια του αντίχριστου κυβερνητικού καθεστώτος.

Τι μπορούν να κάνουν οι Μητροπολίτες που δεν είναι δορυφόροι του Μητσοτακικού και Σημιτικού καθεστώτος;

Το ΑΚΚΕΛ καλεί τους μητροπολίτες να κάνουν δωρεάν τεστ σε προαύλια ή κτίρια των μητροπόλεων σε όσους είναι ανεμβολίαστοι. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να μπαίνουν στους ιερούς ναούς … χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό