Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child’ στον Δήμο Διδυμοτείχου

Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child’ στον Δήμο Διδυμοτείχου

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου  με κάθε επιτυχία η δράση του ‘’ Το Χαμόγελο του Παιδιού – TheSmileoftheChild’’ σε συνεργασία με τον Δήμο Διδυμοτείχου η οποία ξεκίνησε την Δευτέρα 6 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της δράσης δεκάδες μαθητές από όλες τις σχολικές βαθμίδες ήρθαν σε επαφή με τις νέες τεχνολογίες και είχαν μια εκτενή ενημέρωση σχετικά με την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό , την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και τον εκφοβισμό μέσω ηλεκτρονικών μέσων , τις εξαφανίσεις και την κακοποίηση-παραμέληση παιδιού.

Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου επισκέφτηκε  το εργαστήριο πρόληψης και τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»  και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τις υπεύθυνες του προγράμματος και να ενημερωθεί για τις κοινωνικές δράσεις που υλοποιεί ο οργανισμός όπως και το ιστορικό του. Έπειτα συζήτησαν και αντάλλαξαν ιδέες για μελλοντικές δράσεις σε συνεργασία με τον Δήμο Διδυμοτείχου , μιας και δεν είναι πρώτη φορά που το “Το χαμόγελο του Παιδιού” έρχεται στην πόλη μας για δράσεις.

Η δράση ολοκληρώθηκε  με την εθελοντική αιμοδοσία όπου η μαζική συμμετοχή του τοπικού πληθυσμού ξεπέρασε κάθε προσδοκία  κάτι το οποίο αποτελεί πολύ ευχάριστη και ελπιδοφόρα είδηση αναφορικά με την ευαισθητοποίηση των δημοτών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό