Το Δήμο Προσοτσάνης επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας

Το Δήμο Προσοτσάνης επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, τις πρωινές ώρες, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ επισκέφτηκε το Δήμο Προσοτσάνης, όπου είχε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Αθανασιάδη, αρχικά στο γραφείο του Δημάρχου. Εκεί μετά από μία διεξοδική και εποικοδομητική συζήτηση, δρομολογήθηκε και σχεδιάστηκε η αναβάθμιση δομών που αφορούν οδικά δίκτυα και άλλες εγκαταστάσεις. Την ίδια στιγμή, υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. Χρήστο Μέτιο για την προώθηση των ζητημάτων αυτών.

Έπειτα, ο Αντιπεριφερειάρχης, μαζί με τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Τουριστικής Ανάπτυξης Σπηλαίου Πηγών Αγγίτη κ. Ελευθέριο  Κιλατζίδη, πραγματοποίησε επιτόπια επίσκεψη στο Σπήλαιο Αγγίτη-Μααρά, στο εντυπωσιακό αυτό μνημείο της φύσης, για το οποίο δρομολογήθηκαν λύσεις που αφορούν τη λειτουργία και την προβολή του. Έπειτα, έγινε επίσκεψη στο Παλαιοντολογικό Πάρκο Αγγίτη, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει την άνοιξη και θα συνδεθεί με τις ψηφιακές διαδρομές του Σπηλαίου Αγγίτη.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαεμμανουήλ μαζί με τον Δήμαρχο κ. Αθανασιάδη, προχώρησαν σε επίσκεψη στο Βιομηχανικό Πάρκο Προσοτσάνης, όπου διαπιστώθηκαν προβλήματα που αφορούν χιλιάδες εργαζόμενους στις επιχειρήσεις της περιοχής και κατέγραψαν και δρομολόγησαν λύσεις και τεχνικές παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να γίνουν δια μέσω της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό