Το επετειακό λογότυπο του ΠΣΑΤ για τα 70 χρόνια

Το επετειακό λογότυπο του ΠΣΑΤ για τα 70 χρόνια

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) ιδρύθηκε το 1952 και έχει στη δύναμή του περισσότερα από 1.300 μέλη σε όλη την Ελλάδα.  Ο ρόλος του στην ανάπτυξη του αθλητισμού έχει αναγνωριστεί και από τη Βουλή των Ελλήνων, η οποία στο άρθρο 134 του νόμου 2725/99 αναφέρει: «Για τον κλάδο των Αθλητικών Συντακτών αναγνωρίζεται ως φορέας λειτουργίας του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Ο ΠΣΑΤ αποτελεί συντελεστή και παράγοντα προβολής, διάδοσης και ανάπτυξης του Ελληνικού Αθλητισμού».

Η νέα χρονιά σηματοδοτεί και τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού Συνδέσμου. Είναι μια επέτειος πολύ σημαντική και για να τη γιορτάσει όπως της αρμόζει, ο ΠΣΑΤ λανσάρει νέο λογότυπο που θα τον συνοδεύσει καθ’ όλο το 2022, χάρη στη δημιουργική έμπνευση της Smartbulb. Είναι μια δημιουργία, η οποία συνδυάζει το παραδοσιακό λογότυπο του ΠΣΑΤ  με την επέτειο των 70 ετών.

Το νέο logo θα «παίζει» παντού, τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου όσο και στους επίσημους λογαριασμούς του ΠΣΑΤ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό