
Το φυλάκιο του Οχυρού Νυμφαίας επισκέφτηκε ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης, Μανόλης Ταπατζάς
To φυλάκιο του Οχυρού της Νυμφαίας επισκέφτηκε ενόψει της γιορτής το Πάσχα, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Μανόλης Ταπατζάς. Εκεί, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με στρατευμένους του Οχυρού και να τους προσφέρει συμβολικά πασχαλινά δώρα. Μετά την επίσκεψή του ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε:
“Σήμερα είχα την ιδιαίτερη τιμή να επισκεφθώ το φυλάκιο στο Οχυρό της Νυμφαίας, εκεί όπου άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων υπηρετούν με αυταπάρνηση και αίσθημα καθήκοντος, διαφυλάσσοντας καθημερινά την εθνική μας ασφάλεια στα σύνορα της πατρίδας.
Η επίσκεψη αυτή, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, δεν ήταν απλώς τυπική. Ήταν βαθιά ανθρώπινη, γεμάτη συμβολισμούς. Θέλησα να σταθώ έστω και για λίγο δίπλα στους ανθρώπους που ακόμη και τις Άγιες Μέρες μένουν μακριά από τα σπίτια και τις οικογένειές τους, για να υπερασπιστούν με επαγγελματισμό, ψυχραιμία και πίστη το χρέος που έχουν αναλάβει.
Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης, παρέδωσα ένα πασχαλινό καλάθι με τοπικά προϊόντα, προσφορά του Συλλόγου “Αξίζω”. Ένα μικρό δώρο, που όμως συμβολίζει τη μεγάλη αναγνώριση και την έμπρακτη στήριξη της κοινωνίας προς αυτούς που φρουρούν τον τόπο μας.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι ασπίδα σταθερότητας, περηφάνιας και εθνικής αξιοπρέπειας. Κάθε ευκαιρία να τους τιμήσουμε είναι και μία υπενθύμιση πως δεν τους ξεχνάμε ποτέ.
Ευχαριστώ θερμά για τη θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία. Καλή Ανάσταση σε όλους, με υγεία, πίστη, δύναμη και ειρήνη”.

