«Το καλάθι του Αϊ-Βασίλη»: Σε ποια καταστήματα θα είναι υποχρεωτικό

«Το καλάθι του Αϊ-Βασίλη»: Σε ποια καταστήματα θα είναι υποχρεωτικό

«Το καλάθι του Αϊ-Βασίλη» επιστρέφει και φέτος για να χαρίσει χαμόγελα αφενός στα παιδιά που θα λάβουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια αφετέρου σε γονείς, παππούδες και νονούς που θα τα προμηθευτούν σε συμφέρουσες τιμές.

Επιτραπέζια, κούκλες, κουκλόσπιτα, βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών, οχήματα, τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια, λούτρινα αλλά και μουσικά παιχνίδια εντάσσονται στο φετινό καλάθι που θα τεθεί σε ισχύ από τις 15 Δεκεμβρίου έως και τις 10 Ιανουαρίου.

Τα προϊόντα θα φέρουν σχετικό σήμα για να είναι διακριτά εντός του καταστήματος, ενώ κάθε αλυσίδα θα είναι υποχρεωμένη να έχει τουλάχιστον ένα είδος από κάθε κατηγορία και τα καλάθια των επιχειρήσεων θα αναρτώνται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του e-katanalotis.

Όπως εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας  «Υπόχρεοι είναι όλες οι επιχειρήσεις με ετήσιο τζίρο άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ, αλλά προαιρετικά μπορούν και μικρότερα καταστήματα να κάνουν το δικό τους καλάθι παιχνιδιών και να το προσφέρουν στους πελάτες τους».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό