Το μήνυμα του προέδρου των εθνικών καλλιστείων GS Hellas για την παρουσία της Σοφίας Αραπογιάννη στο Μις Υφήλιος

Το μήνυμα του προέδρου των εθνικών καλλιστείων GS Hellas για την παρουσία της Σοφίας Αραπογιάννη στο Μις Υφήλιος

Βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσία της Σοφίας Αραπογιάννη στο Μις Υφήλιος

Η Σοφία Αραπογιάννη υπερέβαλε εαυτόν στον διαγωνισμό Miss Υφήλιος, που πραγματοποιήθηκε στο Εϊλάτ του Ισραήλ, και άφησε το δικό της στίγμα στον κορυφαίο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς, όπου νικήτρια αναδείχθηκε η Χαρνάαζ Σάντου από την Ινδία.

Η Ελληνίδα καλλονή, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Miss Universe από τα εθνικά καλλιστεία GS Hellas 2021, τίμησε τα χρώματα της γαλανόλευκης σημαίας μας στη διάρκεια όλου αυτού του ταξιδιού και μολονότι δεν κατάφερε να πλασαριστεί στο TOP 16 του διαγωνισμού, ήταν μία από τις συμμετέχουσες που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Τα εντυπωσιακά φορέματα και η εθνική ενδυμασία της Σοφίας ήταν ακόμη μία απόδειξη ότι η ελληνική ομορφιά βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια και τα επόμενα χρόνια αναμένεται να κερδίζει τη θέση που της αξίζει στο παγκόσμιο στερέωμα.

Ο πρόεδρος των εθνικών καλλιστείων GS Hellas, Γιώργος Κούβαρης με μήνυμά του στα social media δήλωσε υπερήφανος για την συγκλονιστική προσπάθεια της εκπροσώπου μας στη διοργάνωση του Ισραήλ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα καλύτερα για την Ελλάδα είναι μπροστά.

Αναλυτικά το μήνυμά του:
Το 2021 τελειώνει με την χώρα μας να έχει στείλει εκπροσώπους σε όλες τις κορυφαίες παγκόσμιες διοργανώσεις ομορφιάς , μέσα από τον Θεσμό των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ GS HELLAS.
Στο MISS UNIVERSE 2021, ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ GS HELLAS, εκπροσώπησαν την ΕΛΛΑΔΑ για πρώτη φορά, αφού άλλαξε το δικαίωμα εκπροσώπησης μετά από περίπου 60 χρόνια.
Ως Πρόεδρος του μεγαλύτερου εθνικού οργανισμού για την ΕΛΛΑΔΑ, που δεν είναι άλλος από τα GS HELLAS, ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Είμαι περήφανος για την διεθνή πρέσβειρα ομορφιάς μας.

H ΣΟΦΙΑ ΑΡΑΠΟΓΙΑΝΝΗ τίμησε τα χρώματα της γαλανόλευκης σημαίας μας και έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, σε όλη την διάρκεια αυτού του μαγικού ταξιδιού, με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, με την ομορφιά της μέσα και έξω, ως MISS UNIVERSE GREECE 2021.

Έδειξε σε όλη την Υφήλιο, πως η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΕΔΩ και στα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει, χαράζοντας η ίδια τα πρώτα βήματα, ως εστεμμένη των GS HELLAS.
H ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. Έλαμψε και το κυριότερο αντιμετώπισε στα ίσα όλες τις χώρες.
Το φετινό MISS UNIVERSE 2021 ήταν απρόβλεπτο, εμείς όμως κρατάμε μόνο το θετικό πρόσημο και φυσικά ότι όλες οι χώρες μίλησαν για την εθνική μας ενδυμασία, που ξέφυγε από τα στερεότυπα.
Από εδώ και στο εξής σας δίνω τον λόγο μου, πως θα μας υπολογίζουν ως ΔΥΝΑΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ και θα είμαι εκεί μέχρι να στέψουμε την δικιά μας ΝΕΑ MISS UNIVERSE, όπως έγινε με την μανιάτισσα ΚΟΡΙΝΑ ΤΣΟΠΕΗ.
Περιμένουμε να αγκαλιάσουμε την Σοφία μας και να μελετήσουμε τα επόμενα σχέδια μας. Να δώσουμε συγχαρητήρια στην νέα MISS UNIVERSE 2021, από την ΙΝΔΙΑ, άξια του τίτλου, η οποία εκτός από την ομορφιά της εντυπωσίασε με το πνεύμα της και οι απαντήσεις της είχαν βάθος σκέψης.
Το 2022 έρχεται και εμείς ήδη ξεκινάμε να προετοιμάζουμε τους επόμενους πρέσβεις και πρέσβειρες ομορφιάς μας! Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Σπυρόπουλος ΑΕ και τον κύριο Αλέξανδρο Σπυρόπουλο, ο οποίος στήριξε την ελληνική συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς μας.

 

Bίντεο από την παρουσία της Σοφίας Αραπογιάννη:

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό